Bo i Meldal

Meldal er en hyggelig kommune midt i Orkdalsregionen med ca 3 900 innbyggere. Vi har alt du måtte ønske i en kommune på middels størrelse – sjarmerende boligfelt, nærbutikker med et mangfoldig sortiment, kulturtilbud, badeplass og store muligheter for idretts- og friluftsliv. Vi har mange lag og organisasjoner og et mangfoldig næringsliv.

Meldal er en kommune i utvikling og arbeider aktivt for å legge til rette for at de som bor her i dag skal trives, og at det skal være attraktivt å flytte hit. Vårt ansvar er at du skal trives og bli ønsket velkommen når du kommer!

Vi ønsker at du skal kunne velge hvor du vil bo, og vi legger til rette for boliger og spredt boligbygging i store deler av kommunen. Se ledige eiendommer i Meldal på finn.no her. Se også Meldal kommunes sider om boliger til utleie og boligfinansiering. Vi utvikler spennende boligområder på Vedmyrtoppen, ta kontakt med eiendomsutvikler Salvesen & Thams.

I Meldal kommune har vi 4 kommunale barnehager, plassert i de 4 kretsene våre, Storås, Løkken Verk, Grefstad og Å. Det bygges for tiden en ny barnehage på Grefstad. Meldal har full barnehagedekning i tråd med loven. Meldal har kommunal barne- og ungdomsskole på Grefstad, tilsvarende Montessoriskole og en stor videregående skole  på Løkken Verk. 

Kommunen har et unikt industrimuseum, kulturminner, underholdningstilbud og aktiviteter for enhver smak. Meldal kommune tilbyr bygdekino, bibliotek, svømmebasseng og bygdemuseum. Store deler av kommunen er jordbruksområder, men kommunen består også av store skogområder som er mye benyttet til friluftsliv, og er inngangsporten til Trollheimen.

Meldal har flere ledige næringsarealer og næringsbygg med lokaler for ulike behov. På industriområdene i kommunen er det flere større bedrifter som kan gi jobbmulighet, og det er dessuten korte avstander til regionsenteret Orkanger og storbyen Trondheim. Vårt næringsselskap, Orkladal BedriftsUtvikling AS, står til tjeneste når nye bedrifter ønsker å etablere seg her eller nye idéer skal prøves ut.


Annonser


Medlemmer