4.plass i distriktsmesterskap i førstehjelp

 

Meldal Røde Kors Hjelpekorps dro til Røros for å konkurrere i førstehjelp. De kom hjem med en vel fortjent 4.plass! Vi er svært godt fornøyd med 4. plass. Neste år møter vi sterkere og håper på enda bedre resultat, sier Øystein Hoel i Hjelpekorpset.

Foto: Meldal Røde Kors Hjelpekorps


09.06.2008 - Marit Mjøen

Bak fv: Brynjar Jerpstad, Bjarne Nordsteien, Øystein Hoel. Foran fv: Solveig Rødsjø, Mari Rikstad, Linda DamliVi har fått rapport fra Distriktsmesterskapet i førstehjelp for Hjelpekorps som ble arrangert på Røros 6.-8. juni, skrevet av Øystein Hoel og Mari Rikstad:

Helga startet med orientering på fredag hvor vi gjorde det ganske bra og dro med oss de første poengene! Det startet med orientering, hvor de 6 deltakerne ble delt i to lag og fikk hver sin løype. 10 poster skulle gjennomføres på 3 timer. Ene laget fant 6 poster og det andre fant 8.
 
Ringløypa med førstehjelpsposter startet kl. 08:00 lørdag morgen. Her var det totalt 10 førstehjelpsposter med ulike situasjoner, relatert til førstehjelp. Hjerte/lunge-redning, klemskader, psykisk førstehjelp, knivstikking, bårebæring med pasient i terreng, samband, epilepsi- og diabetesanfall, førstehjelpsteoriog velt med ATV med 2 skadde kan nevnes. Vi hadde en meget god lagleder, Brynjar Jerpstad, som ledet oss utmerket gjennom hele dagen. Vi var ferdige med alle postene ca. kl. 15:30. Det var strålende vær og vi følte selv det gikk ganske bra. Da var det godt å finne en dusj å slappe av. Kvelden ble avsluttet med bankett med premieutdeling og taler, med fest etterpå.  
 
Konkurranse i førstehjelp. Foto: Meldal Røde Kors HjelpekorpsLørdagskvelden var det bankett hvor vi fikk nydelig finnbiff til middag. Etter maten og et par taler, ble det premieutdeling.  Det var 12 lag som totalt som var med og konkurrerte, og de startet med å dele ut diplomer til de som kom på siste plass og oppover. Og vi ble mer og mer spente når vi ikke ble nevnt! For to år siden kom vi på 12 plass av 13 lag og i fjor kom vi på 7 plass av 14 lag. Men i år kom vi på 4. plass!

Det er vi veldig stolt over selv! Vi ble slått av Trondheim som kom på 1. plass, Melhus på 2. plass  og Singsås som kom på 3. plass.
 
Resten av lørdagen var det fest med livebandet Bergstaden Old Stars som spilte til dans!
 
Vi takker Røros Røde Kors for et vellykket arrangement, og gleder oss til Hemne som skal arrangere neste år! 
 
Om Meldal Røde Kors Hjelpekorps
Vi i Meldal Røde Kors hjelpekorps driver med aktiviteter både sommer og vinter. Hjelpekorps er en kjempefin hobby hvor du opprettholder og lærer førstehjelp samtidlig som du stifter nytt bekjentskap rundt om i distriktet.  Stikk innom på depoet vårt på Løkken, vegg i vegg med Narvesen. Vi er der på torsdager fra kl. 19.00 og et par timer utover kvelden. I år stilte vi med bare ett lag i distriktsmesterskapet. Neste år prøver vi å stille med flere, og da trenger vi deg! Trening er stikkord og vi skal jobbe hardt for å oppnå dette.

Distriktsmesterskap i førstehjelp 2008. Foto: Meldal RØde Kors Hjelpekorps

Distriktsmesterskap i førstehjelp 2008. Foto: Meldal RØde Kors Hjelpekorps

Distriktsmesterskap i førstehjelp 2008. Foto: Meldal RØde Kors Hjelpekorps

Annonser


Medlemmer