7 500 til Meldal Frivilligsentral

 

Meldal Sparebank har gitt 7 500 kroner i støtte til frivilligsentralen i bygda.

Meldal Frivilligsentral har nylig flyttet fra Meldal Dagsenter (Ansver) til det gamle kraftforsyningsbygget. I de nye lokalene trengs det en del utstyr av forskjellig art dersom sentralen skal fungere slik ledelsen ønsker.
På ønskelista står blant annet kaffetrakter, støvsuger, kjøkkenmaskiner, leker etc. Frivilligsentralen søkte Meldal Sparebank om støtte til ulike innkjøp, og banken svarte altså på søknaden med å gi en gave på 7 500 kroner.


01.10.2010 - Magne Vullum

- Dette er svært velkomment for oss. Vi mangler i grunnen det meste, og mye av det vi ønsker oss er såpass dyrt at vi syntes vi burde søke om støtte fra eksterne kilder i tillegg til støtten vi får gjennom kommune og stat. Vi er heldige som har en bank i bygda vår som støtter opp om svært mange tiltak og aktiviteter, sier daglig leder ved Meldal Frivilligsentral, Anne Mari Svinsaas. Hun gleder seg til å handle inn utstyr som gjør sentralen funksjonell for de ulike aktivitetene som foregår der.

7 500 til Meldal Frivilligsentral
- Mange takk for pengene. Når får du ta deg en tur oppi Kraftforsyninga og se hvordan vi har fått det, sier daglig leder i Meldal Frivilligsentral, Anne Mari Svinsaas, til banksjef Odd Bjørnli.

Annonser


Medlemmer