Aileen og Emma har garasjesalg med masse flotte varer!

 

 Aileen (8) og Emma (7) Berg Fossmo skal ha garasjesalg torsdag 1.mars kl.16.00-18.00, og inntekten skal gå til barn som er pasienter på St. Olavs Hospital.


26.02.2012 -

Mamma Anita Berg ramser opp ei liste lenger enn lang over varer som jentene skal selge:
- Her har vi skiutstyr, fotballsko, babyklær, barneklær, leker, hjemmestrikka ting, duftposer, barbiedukker, bleiepakker, ytterklær til barn og voksen, diverse barnesko, cherrox, fine kåper, støvletter og sko, voksiposer, snøfres, mopeder, scootere (til gibortpris), en vedovn, diverse interiør, CD'er, DVD'er. Og ikke minst ei SIMO barnevogn fra 1947! Alt til en billig penge, forteller Anita Berg.

Garasjesalg Anita Berg

Jentene startet veldedighets- og ryddearbeidet sitt allerede i dag. Fra leikestua solgte Aileen og Emma varm saft, skiutstyr, hjemmelaga duftposer, bleiepakker, babyklær og forskjellig annet. - Dette var noe de kom på helt av seg sjøl, og det beste av alt er at de vil gi mesteparten av pengene til ei barneavdeling på St.Olav. Jeg skal ringe og høre hvilke avdelinger de har, så får jentene selv bestemme hvilken avdeling pengene går til, sier ei stolt mamma Anita.

Garasjesalg Anita Berg2

Torsdag 1. mars kl.16.00-18.00 vil det bli storsalg både fra leikestua og garasjen. Jentene håper det kommer mye folk og at varene deres får bein å gå på.
- Alt blir solgt til en veldig billig penge, og Aileen og Emma gleder seg stort. Det blir servert varm saft og kaffe og noe å bite i. Så håper vi på stort oppmøte og mange penger til en god sak, sier Anita Berg.

Garasjesalget foregår i Kvamsveien 19 i Midtbygda. Hvis noen lurer på noe, kan de ringe Anita på tel. 93013669.

Garasjesalg skisko

 

Foto: Anita Berg

Tekst og redigering: Anne Mari Svinsaas

Annonser


Medlemmer