Aktivitetsdag med Meldal Modellbilklubb 

 

Meldal Modellbilklubb ble stiftet 21/5-08 av 7 ildsjeler i Meldal’n. Vi har fått disponere et område på ekserplassen av kommunen, hvor det har blitt anrettet baneanlegg for buggybiler. Selve banen er kjørbar og det er sådd gress irundt – men det gjenstår fortsatt litt arbeid. Plattform for førerne må bygges, og det skulle vært satt opp en mekkebu for enklere reparasjoner på stedet.  

27.06.2008 -
Kategori: Arkiv

Klubben er åpen for alle som er interessert i radiostyrte biler, og banen fungerer like godt for elektiske, som ”bensin”drevne biler.
Klubben har litt utgifter med å anrette/vedlikeholde banen og området, og har også som mål å få kjøpt inn en eller flere biler som nybegynnere kan prøve seg på før de handler selv.
Vi har derfor en medlemsavgift på 500 for voksne og 250 for ungdom.

Mange av klubbmedlemmene har en del kunnskap om radiostyrte biler, og er gjerne behjelpelig med kjøpsråd om noen vurderer å kjøpe seg bil for første gang. Ikke alt man får kjøpt er like bra. Klubben har også rabattavtaler med noen butikker.

Vi håper alle som er interessert i å kjøre radiostyrtbil melder seg inn og bruker banen.
Ta gjerne kontakt på meldal-rc@live.no eller ring Terje på 90685940

Torsdag den 10. juli fra klokka 12 er det planlagt aktivitetsdag på banen for ”sommer i Meldal”, hvor alle som melder seg på .....

her

Da kan du komme og prøvekjøre. Dette er gratis for de som er påmeldt, det blir også grillmat.

Vi oppfordrer også interesserte som faller utenfor tilbudet til ”sommer i Meldal” til å komme og se på, selv om vi vil prioritere at de påmeldte deltakerne skal få kjøre.

 

Annonser


Medlemmer