Alt klart for MeddalsLøftet

 

Da er Meldalshallen pyntet til fest, og alt står ferdig til å ta imot publikum på MeddalsLøftet.


05.11.2011 -

Med stor dugnadsånd er Meldalshallen nå gjort klar til Allehelgens-søndag og MeddalsLøftet.
På kjøkkenet har Meldal skolekorps alt klart til salg av taco, kaffe og kaker - en glad gjeng korpsforeldre tilbrakte lørdag kveld med kutting av ingredienser og å få alt i orden til søndag.
Tre unge, flittige dugnadsgutter brukte kvelden til å blåse opp MeddalsLøftet-ballonger, og jammen lovte de å komme tilbake i morgen også for å hjelpe til.
Netthendte damer har pyntet overalt, og det ble virkelig vakkert med hjerter og blomster.
Sterke armer har jobbet i timevis med lemping av tungt utstyr til scene, lys og lys, og mangfoldige hundre stoler og mange bord er hentet rundt om i bygda og satt opp.

Så er det bare å håpe at publikum strømmer til Meldalshallen i morgen. Dørene åpner klokka 15.00, og massevis av artister skal på scenen i løpet av to konsert-bolker fram til klokka 20.00 - med Ove Jørgen Snuruås som konferansier. Det blir loddsalg, dart, maleprosjekt, revkrok og MOT-stand, og arrangørene håper at folket griper sjansen til litt moro og melder på lag til tautrekkingskonkurransen. En kjent person stiller som dommer...

017

Ingrid Otnes Voldøien ønsker hjertelig velkommen.

Øverste bilde: Merethe Huseby beundrer pynten som Å Gartneri har laget.

Ingrid Otnes Voldøien har egenhendig trålet bygda og vært på tiggerferd hos bedrifter i hele kommunen. Hun har fått haugevis med flotte premier og sitter klar med loddbøker og kulepenner fra klokka 15.00 til klokka 17.30, når loddsalget avsluttes.

Det er gratis inngang på MeddalsLøftet. Vil du kjøpe mat, kaffe og lodd, må du ha med kontanter - arrangøren har ingen kortterminal.

Nok en gang: Hjertelig velkommen til MeddalsLøftet! Denne søndagen skal vi løfte hverandre!

 

012

Det står i hvert fall ikke på humøret! En blid gjeng ønsker folket vel møtt i Meldalshallen; Merethe Huseby, Linn Silje Hembre og Arne Mærk Ersvik.

Annonser


Medlemmer