Ann Inger har fått hybrid-Toyotaen

 

Ann Inger Storstein har fått hjem sin hybrid Toyota Prius vunnet på Bil-Flax kjøpt hos Narvesen på Løkken Verk. Overrekkelsen skjedde med markeringer både på Orkanger hos Toyota og hos Narvesen på Løkken Verk i dag. - Bilen er så fin! Den er herlig å kjøre og se den stilige blåfargen! Ann Inger kunne ikke skjule hvor stolt hun er over sin nyervervelse.

Ann Inger Storstein fra Løkken Verk i Meldal - heldig vinner av en Toyota Prius på et Bil-Flax-lodd kjøpt hos Narvesen Løkken Verk. Foto: Marit Mjøen


15.08.2008 - Marit Mjøen

hybrid_mini.jpgNarvesen-sjef Eva Druglitrø var den første til å ønske til lykke med bil-flaxen. Og vinneren var ikke sen om å takke tilbake. Spesielt går takken til Narvesen-ansatte Lillian Klingen som overbeviste Ann Inger Storstein om å prøve et Bil-Flax-lodd i vår. Med en innsats på 100 kroner vant hun Norsk Tippings første hovedpremie i denne Flax-serien - en Toyota Prius.

22. mai foregikk trekningen, i dag ble bilen levert fra Toyota Orkanger til den heldige vinneren. Og nå ruller en av de første Toyota Prius-bilene rundt i regionen vår.

- Jeg skal i bryllup i helga. Jeg må vel tilby brudeparet å være bryllupssjåfør! Det blir nok ikke kaffe avec på meg, nei. Her skal det kjøres bil! sier hun.

For Narvesen Løkken er dette en flott markedsføring. Ikke det at folk skal tvinges til å kjøpe Flax eller investere i tipping av ulike former. Men når vi vet hvor artig folk synes dette er, har det stor betydning å se at det virkelig går an å kapre storgevinsten. Og i tipping er alt mulig. Mye beror på tilfeldigheter - og flaks. Storgevinsten kan havne på Løkken igjen i dag!

Ann Inger Storstein med Toyota Prius. Foto: Marit Mjøen

Det er heller ikke første gangen at et storgevinstlodd er kjøpt hos Narvesen på Løkken.

- En gang før i min karriere her hos Narvesen på Løkken har vi hatt hovedpremie, 500.000 kroner på Flax. Nå kan vi notere nok en storgevinst! Det er morsomt, for spill er en sosial og viktig del av virksomheten vår. Når kundene vinner, er det like artig for oss! smiler hun og har med seg hele staben. - Og om den ene bilen er vunnet, er det ni igjen! sa Eva Druglitrø til www.meldal.no i mai.

Og da den kongeblå splitter nye Toyota Prius ankom Løkken sentrum i går, sto Narvesen-gjengen og tok i mot og måtte ta vidunderet i øyesyn. Bilen er så stillegående, at den nesten ikke høres. Den er en hybridbil med en motor som benytter både elektrisitet og bensin. Bilen er ei avansert datamaskin og bestemmer selv hvilket drivstoff som er mest gunstig til enhver tid. Bilen lader selv opp batteriet når den blir kjørt. Den fyller imidlertid ikke bensin selv! Du benytter ikke nøkkel ved start og stopp, men trykker på en knapp! Girspaken er så liten at den ligner mer på hendel enn en tradisjonell girspake. Comforten er svært god, ifølge Ann Inger. - Og er den ikke flott! sier hun - når hun ser de beundrende blikk fra publikum!

Ann Inger Storstein i sin splitter nye Toyota Prius. Foto: Marit Mjøen

Ann Inger Storstein gir Lillian Klingen en god klem. T.v. Eva Druglitrø, daglig leder ved Narvesen Løkken.  Foto: Marit Mjøen

Bil-Flax-vinner Ann Inger Storstein sammen med tre av Narvesen-gjengen på Løkken: Daglig leder Eva Druglitrø, Lillian Klingen og Randi Furuhaug. Foto: Marit Mjøen

Toyota Prius levert fra Toyota Orkanger. Foto: Marit Mjøen

Ann Inger Storstein i sin splitter nye Toyota Prius. Foto: Marit Mjøen

Annonser


Medlemmer