Åpning av ballbingen på Bjørnli 9. okt. 2010

 

Lørdag 9. oktober klokka 1500 var ventetiden endelig over. Bjørnli Vel hadde etter en tid med søknader, ventetid og en solid porsjon dugnadsarbeid fått satt opp en ballbinge i hoppbakken på Bjørnli. For å realisere prosjektet har en del aktører bidratt med hjelp både med økonomiske midler og arbeidet med selve ballbingen. Bjørnli Vel vil offentliggjøre navnene på giverne når den endelige oversikten er klar. Velforeninga håper og tror at barn ungdom og voksne vil benytte anlegget til sosialt samvær og fysisk aktivitet.

11.10.2010 - Frode Langeng

En spesiell oppmerksomhet vil vi gi til primus motor Jan Erik Hegle som har tilbrakt utallige timer med arbeid og planlegging i anlegget. Bjørnli Vel ønsker å takke Jan Erik for en glimrende jobb. Vi både håper og tror dette blir en kjempefin arena hvor alle aldersgrupper kan ha glede av hverandres selskap.
 
Mange var samlet for å overvære åpningen av ballbingen på lørdag. Leder av velforeninga Rita Smedplass holdt åpningstalen, mens barna knapt kunne vente med å spille kamper i fotball og basketball. Jan Erik Hegle fikk æren av å klippe snora og ta det første avsparket, som markerte åpningen av ballbingen på Bjørnli. Offisiell åpning var klokken 1500, etterfulgt av servering av kaffe, brus, saft, kaker og  pølse med brød. Folk fikk mingle en times tid der de kunne dele nyheter og historier fra nåtid og fordums tid. De hadde også mulighet til å kjøpe lodd for å vinne noen av de flotte gevinstene vi hadde til utlodning på lørdag.
 
Omtrent klokka 1600 samlet de fleste seg i ballbingen for å se på de spennende kampene i fotball og basketball. De yngste ble delt i seks lag, hvor sammelagtvinneren skulle spille mot seniorlaget under ledelse av Jan Erik Hegle. Juniorlaget bød på god motstand, men ble offer for den enorme rutinen seniorlaget var i besittelse av. Seniolaget stakk av med seieren og førstepremien, som var til forveksling lik andre og tredjepremien. Både barn og voksne så ut til å kose seg i hverandres selskap og Bjørnli Vel sitter igjen med følelsen av at arrangementet var vellykket.
 
Takk til alle som har vært å deltatt på dugnadsarbeid slik at prosjektet ble realisert, og takk til alle som møtte opp på åpningsdagen på lørdag.
 
Styret i Bjørnli Vel

Et slideshow av åpningen finnes også på denne siden.
Tekst og foto: Odd Erik Bergsrønning.

Du finner også flere bilder av åpningen i meldal.no's album.

rita.jpg

Rita Smedplass holdt åpningstale.

snora.jpg

Snora ble klippet av Rita og Jan Erik. Ungene strømmer inn i ballbingen!

avspark_jan_erik.jpg

Åpningsavspark av Jan Erik. Det ble mål og premie!

jan_erik.jpg

Dagens mann Jan Erik Hegle er fornøyd med premien.

mingling.jpg

Ved gapahuken var det mye god mat å få.

kamp1.jpg

Kamp 1.

kamp2.jpg

Kamp 2.

kamp3.jpg

Kamp 3.

seniorlaget.jpg

Seniorlaget.

deling_av_premie.jpg

Deling av premie.

banken.jpg

Banken var sponsor.

simpro.jpg

 Simpro AS var også en av bidragsyterne. Alle støttegivere til ballbingen vil bli offentliggjort senere.

Annonser


Medlemmer