Åpning av billettsalget til Storåsfestivalen 2008


I morgen, lørdag 1. desember legges de første 500 festivalpassene for neste års Storåsfestival ut for salg. Og prisen for tre dagers rockefest 31.juli til 2. august 2008 er 950 kroner!

30.11.2007 -

I en pressemelding fra festivalledelsen heter det:

- Vi er i full gang med å booke artister, første slipp kommer allerede i desember. Storåsfestivalen arrangeres 31.juli til 2. august 2008. For de som måtte lure, så faller festivalen på akkurat samme helg som tidligere år, selv om datoene er noe forskyvet. Dette skyldes at 2008 et skuddår.

På Storås har det allerede vært vinter en god stund, vi har godt over en halvmeter snø utenfor husveggene. Planleggingen av Storåsfestivalen 2008 er i full gang, og neste års stab kom på plass på rekordtid.
Vi er også i gang med å pusse opp nye lokaler som blir ferdig på nyåret. Dette betyr at snart er tiden forbi hvor 20 personer må dele på en pult og en pc. Den nyinnflyttede festivalsjefen Thomas Ryjord begynner å venne seg til en ny tilværelse med snømåking og vedbæring, og har byttet ut sine trofaste converse med fjellstøvler.
Storåsfestivalens andre overhode Mr Sveinung Sundli har hatt en betraktelig varmere novembermåned, Sveinung har vært i India for å finne nysirkusets røtter. Storåsfestivalen 2008 skal satse på flere utenommusikalske aktiviteter og lover deg det aller beste av innhold. Tilbake til oppussing, vi har vært så heldige å få leie et gammelt hus midt på Storås som skal bli Storåsfestivalen sitt nye hovedkvarter og mye mer. Nå driver vi på å pusse opp kjelleren til kontorlokaler, på sikt så satser vi på at huset skal bli Norges frekkeste kulturhus. Huset blir renovert etter økologiske prinsipper, hvor det er mye fokus på gjenbruk og flerbruk. Gled dere på oppdateringer utover vinteren!

Annonser


Medlemmer