Årets rockefestival

 

Det årlige fagrådet for Norsk Rockforbunds festivaler kåret i helga Storåsfestivalen til årets rockefestival. Det er et godt kort å ha på hånda når vi drar til Tigerstaden for å legge fram søknad om å bli nasjonal knutepunktfestival, forteller en stolt festivalsjef Thomas Ryjord.

12.11.2007 -


Det skulle være en velfortjent utmerkelse til en festival med så stor økning i antall besøkende og attpåtil et økonomisk overskudd på ca. 1,5 mill. kroner. Store tall er vi vant med i festivalsammenheng, men som regel har disse et negativt fortegn. Her kan vi til sammenligning nevne Quart-festivalen som fikk et underskudd på 16 mill. kroner.
Når Thomas og styreleder Nils Heldal setter nasen sørover morra, har han i tillegg til kåringen en søknad på 60 A4-sider inklusive vedlegg i bagasjen. Det er i hard konkurranse med festivalene Øya, Quart, Hove og Bylarm i Oslo at Storåsfestivalen skal vurderes av Kulturdepartementet. Thomas mener Storåsfestivalen står sterkt med de produktene av ekte vare festivalen har. Han vil vise til at det er mulig å arrangere gode produkter også nord for Sinsenkrysset.

Annonser


Medlemmer