Bål og musikk 

 

Ungene avslutta sin 2 dagers workshop med bålbrenning, sang og leik ved uteområdet til Storåsfestivalen. De hadde laga seg flotte blomsterkranser, som noen av barna og voksne hadde pynta seg med. 

29.06.2009 -
Kategori: Arkiv

To glade gutter med gitar sang alle varianter av ”Lille kattepus” da vi stakk bortom området. Ungene var helt med, og lo godt av guttenes egne versjoner av denne visa. Tidligere hadde de spilt populære sanger som bl.a. postman Pat og kaptein Sabeltann.

Det hadde vært omvisning i området, et raskt potetløp, gratis is og pølser. Torsdag og fredag hadde barnehageungene vært på fotoworkshop. Da var de ute i skogen på oppdagelsestur. De var på skattejakt og fotograf Jason fulgte tett på med sitt kamera. Det ble stor glede da skatten ble funnet. Barna hadde også vært med og malt, og fått lov til å ta bilder. Både maleri og bilder er utstilt på området bak Storås Trevare. Ta deg en tur og se på utstillingene, de vil bli stående til etter festivalen. Marit Landsem og Mia Øquist forteller at det har vært lange, fine dager, og at ungene har vært aktive. Det har vært 3 workshop (arbeidsverksted) for unger. I uka før festivalen skal det bli 3 nye arbeidsverksted, og da blir det skrivekurs. Dette skal dramatiseres og vises for publikum under barneshow fredag under Storåsfestivalen. Meld deg på, oppfordrer Marit og Mia. 

Annonser


Medlemmer