Bedugget...

Dråpekunst på Wenche's hjørne.

Alle kan vel bli bedugget av og til, på så mange måter... For å bli det må man gjerne enten innta eller påta seg dråper av ymse slag. Disse dråpene ser edle ut, hva eller hvem de bedugget kan du sjekke her hvis du er av den stødige typen....

14.06.2008 - Wenche Rennan
Kategori: Arkiv

Dette er historien om en lettere bedugging av en kjel på kjøkkenbordet på Torvet på Havebyen... Ikke mer spennende enn som så. Hørte jeg et kny om dessverre..?

Det som skjedde var at Fruen småkjeda seg litt en lørdag formiddag tidlig i mai. Da tok ho like gjerne fram en kjel for å leke seg med. Ja, hvem gjør ikke det i ny og ne.... Vann fra springen - ofte det beste - ble rekvisitt nummer to og med kameraten i handa gikk den omtalte kjederen til verket og lekte seg med kjel og vann... små barn store gleder, voksne Fruer vannvittige gleder... (ja, hva skal man si...). Men slik kan kunst lages på kjøkkenbordet hjemme, nesten helt av seg sjøl !

Vel, slik er i hvertfall saken og ønsker dere å bli med videre på denne beduggede ferden syns jeg like gjerne dere kan ta steget helt ut og rull videre...

(Syns - altså tykkje- du at dette har figurert her på hjørnet før, så har du helt rett! Fruen tillater seg, i disse allergitider, å ta fram nogen gode bildeserier fra sitt velfylte arkiv... Noe kan man alltids bite i flere ganger....)

 

 

vanndr__per__d.jpg

Røde vanndråper tett i tett.

 

purplerain.jpg

Lilla regn på Torvet.

 

vannfall.jpg

Vannfall på kjøkkenbordet.

 

vanndr__pelilla.jpg

Dråper i lilla skjær.

 

r__dedr__per.jpg

Som perler på...en kjel.

 

vanndr__pekunst.jpg

Vanndråpekunst.

 

vanndr__per1.jpg

Refleksjon i vanndråpe.

 

vannd__per2.jpg

Vått og fargerikt.
Typisk trøndersk sommer....

Dråpende hilsen fra Wenche  - b..b..bedugget...? pøh..

 


Annonser


Medlemmer