Beviste sine fagkunnskaper 

 

Meldal Frisørsalong har to frisører som den 2 juni fikk gjennomført fagprøven. Gunn Mari Sørløkk har vært lærling i 2 år, og var klar for å ta svennebrev. Camilla Jonli har vært i frisørfaget i 10 år, og jobba hos Meldal Frisørsalong i de 4 siste åra. Hun hadde ikke tidligere forsøkt seg på svenneprøven, men Gunn Mari overtalte Camilla til å få seg bevis på at hun var utdanna frisør.  

30.06.2009 -
Kategori: Arkiv

To dommere fra Trondheim kom til salongen i Meldal for å følge jentene på svenneprøven. De var veldig spente på om de greide oppgavene, som besto av 4 forskjellige eksamensprøver. De gjennomførte permanent og klipp etter eget valg, oppsetting av langt hår med make up, kort graderingsklipp med påfølgende oppbygging, og hår- og hodebunnspleie. De hadde vært skikkelig nervøse, men alt gikk godt og de besto svenneprøven begge to. Vi gratulerer!
Gunn Mari og samboeren er på husjakt i Meldal, men nå gleder seg til sommerferie i syden. Camilla bor på Bjørnli sammen med barn og flere dyr. Hun skal være mest hjemme i ferien, men en tur til Trollhetta har hun lovt seg sjøl. 


 

 

Annonser


Medlemmer