Billettsalget til Bergmannsdagene starter fredag

 

Narvesen Løkken selger billetter til konsertene med Elg og Thomas Brøndbo.


12.07.2012 -

Billettsalget til Bergmannsdagene starter fredag. Det er konsertene på Bergmannskroa med Øyvind ELG Elgenes og Thomas Brøndbo som nå legges ut for salg. Disse arrangeres på Bergmannskroa henholdsvis fredag og lørdag kveld.

Det er begrenset med plasser på Bergmannskroa. Derfor er det bare 150 billetter som nå legges ut til hver av kveldene, og billettene er i salg fra Narvesen på Løkken. Erfaringen fra i fjor tilsier at det blir rift om billettene. Så det kan være lurt å sikre seg adgang til Bergmannskroa under Bergmannadagene allerede nå.

Arrangøren er svært fornøyd med artistene som man har klart å lokke til Løkken den 10. og 11. august. Fredag kveld er det en av landets aller beste vokalister som kommer. Øyvind Elgenes, eller bare ELG blant venner, var og er frontfigur i Dance with a Stranger - et band som har satt dype spor etter seg i norsk musikkverden. Til Løkken har han med seg et sterkt band, så her vil det bli gjenhør med både gamle og nye låter.

Thomas Brøndbo

Lørdag kveld er det duket for en kveld med TrønderRock. Når man skal ha et tverrsnitt av trønderrocken, er det ingen som behersker dette bedre enn Thomas Brøndbo. Thomas var med under fjorårets Bergmannsdager, og det ble en ubetinget suksess. Så håper vi det samme skjer i år igjen. Han er altså på Bergmannskroa lørdag kveld.

 

Red: AMS

Annonser


Medlemmer