Bli ny med Gunn Mari, Camilla og Stine

 

Nytt hår, ny hud - og bilder av det hele!


13.11.2011 -

Tre unge damer sto denne uka for "Bli ny"-kveld sammen med Meldal Hagelag. Camilla Storslett driver Derma Hudpleiesalong på Storås, Stine Marstein Aasløkk driver eget studio, Fotograf Stine Aasløkk på Løkken, og Gunn Mari Sørløkk gjør det svært bra som konkurransefrisør og har sin base på Meldal Frisørsalong i Meldal sentrum.
Felles for de tre unge kvinnene er at de alle satser på ei framtid i Meldal og at de lever av at folk ser bra ut. Sammen har de kompetanse på stell av hår og hårstyling, stell av øyenbryn og -vipper, hudpleie, stell av negler, sminke og fargevalg. På "Bli ny"-kvelden fikk et knippe damer være modeller for en stakket stund, og Stine sørget for å forevige det hele med "fotoshoot" etter endt behandling.

hagelag1

Interesserte damer!

Ikke overraskende var det bare damer blant publikum på Pensjonisthuset på Løkken denne kvelden, de fleste mellom 40 og 60. Tips om hår og sminke ble tatt godt imot og settes kanskje ut i praksis i disse julebordstider..? Noen våget spranget og var modeller, mens storparten nøyde seg med å se på prosessen.

hagelag3

Ny og flott! Jorunn Ree studerer knuten i nakken.

hagelag5

... og så var det oppsmurt, kaffe og småbrød, som seg hør og bør.

Foto: Solveig Aa

Tekst: Anne Mari

Annonser


Medlemmer