Blomsterglede  

 

Butikkmedarbeider Evy Ramstad ved Løkken Blomster trives kjempegodt med jobben sin. Har jeg fri en dag, må jeg til butikken og hilse på mamma Ragnhild, ler Evy og gir mora en god klem. 

19.05.2008 -
Kategori: Arkiv

Det er hektiske dager, de borgerlige konfirmasjonene startet tidlig og det er snart konfirmasjonstid i Meldal. Sist helg leverte de blomster til en konfirmasjonsfeiring på Bergmannskroa. Bestillinger må gjøres, og mye må planlegges. I den senere tid har det også vært mange begravelser. De leverer blomster i et stort geografisk område, og får bestillinger fra Trondheim som skal leveres i Orkdal. Alle i butikken var travelt opptatt da vi stakk innom. De hadde fått inn nye avskårne blomster som skulle telles og ordnes før levering. Evy var i full gang med å lage en oppsats med blomsten "kala", og vi fikk tatt et bilde før hun la siste hånd på verket. Hun peker og forteller at hun skal legge på kunstmose før hun avslutter med limegrønn nellik.

Evy viser oss de siste nyheter av møbler som er kommet i butikken, og under ser du henne posere i en flott stol. Hun spretter fort opp, vi skal spise litt og etterpå skal vi sette ned blomster utenfor banken, avslutter en travel Evy.

Brit 

Annonser


Medlemmer