Butikkbonanza på Løkken

Pakking av lys som skal flyttes opp i den nye blomsterbutikken. Frode Fjeldvært får nok også ei travel helg med flytting av Euronics.

I løpet av fredag og mandag åpner butikkene "tett som hagl" i Løkken sentrum.


21.03.2013 -

Litt av et åpningsrush på Løkken før og etter helga: Fredag åpner Løkken Blomster i det nye Coop Prix-bygget, og på mandag har Euronics flyttet til samme adresse fra Løkken Varesenter.

Mandag morgen kan MIX Torgkiosken åpne dørene for første gang på Løkken stasjon.

- Her åpner Løkken Blomster i morgen klokka 12.00, sier Frode Fjeldvær og Evy Ramstad, travelt opptatt med å flytte blomster, lys, ting og tang opp fra kjelleren og til nye lokaler rett over gangen fra Prix. - Dessverre virker ikke rullebåndet ennå, så vi må traske opp og ned, sier en optimistisk Fjeldvær mens han pakker lys i kasser.

Oppe i butikken jobber Evy Ramstad, Lisbeth Skjevdal, Gard, Sondre og Bente Fjeldvær med å få alt dit det skal.

Butikkåpning Løkken påska 2013 013Evy Ramstad prøver å få alt på plass i hyllene før morgendagen...

Euronics har hatt en konkurranse gående forut for åpningen; folk har "gjettet" hvilke virksomheter som skal inn i øverste etasje i kjøpesenteret sammen med Prix. Vinneren blir trukket under åpningsseremonien mandag klokka 12.00. Premien? En 50-tommers TV.

- Velkommen til åpning på Løkken Blomster fredag klokka 12.00 og Euronics mandag klokka 12.00, sier Frode Fjeldvær før han går en ny runde på det stillestående rullebåndet.

Butikkåpning Løkken påska 2013 009Gult er kult! Løkken Blomster i nye lokaler.

Butikkåpning Løkken påska 2013 003"Alle mann på rulleband" sang Nå-Kor i vinter. Ennå er ikke båndet i gang, og Stig Erik Olsen må traske for egen maskin opp og ned.

Utenfor "gamle Narvesen" møter vi Randi Furuhaug og sønnen Magnus Hegle. De skal heim og hvile seg i noen timer før innflyttingsarbeidet på MIX Torgkiosken fortsetter i morgen. Fra mandag morgen skal MIX ha åpent og betjene gamle og nye kunder. Randi Furuhaug er daglig leder i den nye kiosken. Hun gleder seg til oppussing- og innflyttingsjobben er gjort og hun kan ønske kundene velkommen til den nye, hyggelige Torgkiosken.

Butikkåpning Løkken påska 2013 020Slitne, men forventningsfulle foran åpningen av kiosken; Randi Furuhaug og Magnus Hegle.

Butikkåpning Løkken påska 2013 021Noen av varene er kommet på plass, men Randi bekymrer seg ikke for fritidsproblemer i helga...

Tekst og bilder:
Anne Mari Svinsaas

 

Annonser


Medlemmer