Cool tour 2011 ”På hjemlige trakter”-musikk fra Norden

 

– En forestilling med Meldal kulturskole og Meldal skolekorps og med tekster av elever fra Storås skole –


14.04.2011 - Magne Vullum
Meldal kulturskole inviterer til årets ”Cool tour” og blander alle disiplinene ved skolen sammen for å skape en storslått forestilling og gi kulturskolens elever gleden av å samarbeide med andre disipliner og delta i nye samspillskonstellasjoner.  Forestillingen går av stabelen torsdag 14. april kl 18.00 i Idrettsbygget på Løkken.

Det gir utfordringer for både elever, foreldre og lærere å lage en slik forestilling, men det koster alltid litt ekstra å få til noe stort, sier konst. kulturskolerektor Helge Rolstadås. Alle må strekke seg litt ekstra, men når vi ser tilbake på forestillingen så er jeg ikke i tvil om at resultatet vil vise at det er verdt det. Vi satser på en god lys- og lydproduksjon på denne forestillingen, dette skal være en festforestilling og vise kulturskolen fra sin beste side!

Vi har allerede to uker bak oss med fellesøvelser og på onsdag er det generalprøve. Helge Rolstadås hadde gjerne sett at han var litt mindre spent på akkurat den. Generalprøven er ofte den store tålmodighetsprøven men den er helt nødvendig for å skape en forestilling. Det er her alt det uventede oppstår som vi bare må løse før forestilling.

Kulturskolen har invitert inn to samarbeidspartnere til årets Cool Tour. Meldal skolekorps er en sentral samarbeidspartner for kulturskolen og de aller fleste musikanter i korpset får sin opplæring gjennom kulturskolen. Elever fra Storås skole har laget tekster til mange av innslagene og dette skal fungere som et bindeledd mellom numrene.

Forestillingen spilles to ganger på torsdag. Det blir en litt kortere skole- og barnehageforestilling kl 09.30 på formiddagen. På kvelden blir det åpen forestilling kl 18.00.

Helge Rolstadås
Konst. kulturskolerektor Meldal kulturskole

Cool Tour
Fra Cool Tour 2009

Annonser


Medlemmer