DDE-konsert

 

Meldal Håndballklubb feirer i år 10 årsjubileum. Dette vil bli markert ved flere anledninger, og sist helg ble det arrangert jubileumsfest i Storås Samfunnshus. Som et ledd i jubileumsfeiringen har klubben sikret seg 50 billetter til DDE sin åpningskonsert på årets sommerturne.

11.05.2007 -
Denne foregår på Royal Garden Hotell i Trondheim fredag 25. mai. Dette til en vanvittig god pris, slik at meldalinger nå kan få en pakke med konsertbillett og bussreise tur/retur for kun 350 kroner. Ordinært koster bare billetten til konserten 350 kroner.

Bussen starter på Å kl 18:00. Deretter er det avreise fra Rutebilstasjonen i Meldal kl 18:15, før bussen tar opp passasjerer ved Narvesen på Løkken kl 18:30. Bussen ankommer Trondheim i god tid før konserten, så de som ønsker å shoppe eller kanskje kjøpe seg middag har god tid til dette før konserten. Avreise fra Trondheim er kl 01:00.

Det er et begrenset antall billetter tilgjengelig, og her er det ”først til mølla”-prinsippet som gjelder. Påmelding skjer på e-post på adressen: post@meldalhk.no, eller på telefon 91 59 39 16. Det tas da også forbehold om at det blir nok påmeldte for å arrangere turen. Men akkurat det vil vel ikke bli problemet. Så for de som ønsker å oppleve litt Rai-rai stemning er det bare å hive seg rundt.

Hilsen Meldal Håndballklubb

Annonser


Medlemmer