Designpris til kokebok 

 

Britt G. Moen`s kokebok ble hedret under årets reklamekonkurranse Sterk design. 

17.04.2008 -
Kategori: Arkiv

Det var designkontoret Uredd i Trondheim som kunne motta diplom for designet på kokeboken Furkunnjmat. "Vi la ned mye arbeid i utformingen av Furkunnjmat, og alle vi som jobber her fikk på en måte boken under huden, og ble glade i den. Da er det ekstra inspirerende at vi ble hedret med diplom for arbeidet", sier Ståle Gerhardsen i Uredd design.

Selv sier forfatteren at hun valgte Uredd Design, fordi hun følte de kunne komme med noe spesielt, og tilbakemeldingene fra folk er at Furkunnjmat har blitt en spesiell bok. "Jeg og fotograf Christian Nilsen jobbet tett sammen for å få til folkelige bilder. Jeg ønsket ikke å lage en kokebok med bilder av mat som er pyntet med alt mulig rart. Jeg ville ha ekte mennesker, ekte mat og minst mulig dilldall, forklarer Britt. Hun setter pris på at designbyrået får skryt for sitt arbeid. Boken har solgt i over 1000 eksemplarer.
Foruten diplomet for Furkunnjmat, mottok designkontoret hele 8 priser i årets Sterk reklamekonkurranse, 1 sølv og 7 diplomer. Sterk reklame er Norges nest største reklamekonkurranse, hvor et hundretalls byråer fra Ålesund til Tromsø, konkurrerer om gull, sølv og diplomer i 15 kategorier. Den ble arrangert for 13 gang i år.

Ingvild 

Annonser


Medlemmer