Det mangler bare litt

 

Nå er Storåsfestivalen snart her, en av landets største festivaler i sitt slag. Med lokale råvarer og frivillige kokker er festivalens kjøkken med på å fremheve den lokale profilen de ønsker å ha. Kommunen, det lokale næringslivet og frivillige organisasjoner stiller opp og støtter på ulike måter. Det er meldalinger med på alle plan under festivalen.

15.07.2007 -

NEI VENT!!
Det er det jo faktisk ikke. Den mangler jo et meldalsband. Er det ikke sånn at en musikkfestival stort sett bør handle om musikk? Da kan man jo ikke påberope seg en lokal profil uten lokal musikk. Hvorfor kan ikke f.eks. Evil Angels spille? Gi dem muligheten til å vise seg frem for festivalpublikumet. De spiller jo en musikk de fleste meldalinger som er på festivalen liker. Dessuten gir det jo signaler til yngre musikere i distriktet. Å ha håp om å spille på storåsfestivalen kan virke som en gulrot og være en grobunn for et større musikkmiljø i kommunen. Festivalen har etter mitt skjønn et visst ansvar for å bidra til at et sånt miljø blir bredere og større enn det er i dag.
Evil Angels har spilt i distriktet i mange år, til og med på Storås i 2005, og gir i disse dager ut sitt tredje album. Hvert år trekker de fulle hus under sin årlige Pinseråkk.
Jeg og mange med meg lurer på hvorfor de ikke kan spille på Storås. De er etter min mening et godt liveband som gir alt på scenen og oser av spilleglede. Ville det ikke vært en fin gimmick av festivalen å la et lokalt band som dette spille?
           
Øystein Ovesen
Frivillig 07

Annonser


Medlemmer