Du deltar vel på MeddalsLøftet?

 

Allehelgenssøndag blir det et stort gratisarrangement med underholdning og aktiviteter i Meldalshallen.


01.11.2011 -

Celine Helgemo er bare én av mange, mange artister som kommer for å underholde publikum i Meldalshallen søndag 6. november. Celine er en populær ung dame og har stor appell til de yngste. Men her blir det noe for enhver smak: Meldal Songlag, Ragnhild Sørløkk Aas, Mari Skjevdal og Ole Johan Østhus, Meldal Soul Children. Løkken Musikkorps, Dr. Bekken, tryllekunstner Paul Rocks, Gaute Lo, Meldal Turn, Sturla Fagerli Larsen, Linn Silje Hembre og ikke minst kåseri ved humorist og daglig leder i Orkdal Frivilligsentral, Aashild Grønning.

MeddalsLøftet byr på fem timer (fra 15.00 til 20.00) med både underholdning fra scenen, ulike aktiviteter, sosialt samvær og mat og drikke. Arrangementet ble initiert av Meldal Frivilligsentral på bakgrunn av den triste høsten vi har hatt i bygda. Mange enkeltpersoner og organisasjoner deltar nå for å gjennomføre MeddalsLøftet. Det er arrangørenes håp at de som er rammet av sørgelige hendelser føler seg spesielt invitert. Men mange triste hendelser skaper også en kollektiv motløshet og tristhet, og ønsket er at MeddalsLøftet skal være et lyspunkt for alle i høstmørket.

MeddalsLøftet er kommet i stand gjennom samarbeid mellom organisasjoner, enkeltpersoner og ikke minst næringsliv i kommunen. Meldal Sparebank, Mette Røed Heyerdahls Fond, Salvesen & Thams, Sanitetsforeningene i Meldal og på Løkken, Meldal kommune, Coop Marked Meldal, Lium Møbelverksted og flere har bidratt med pengestøtte slik at arrangementet ble mulig å gjennomføre. Meldal Frivilligsentral har i tillegg til arrangementledelse bidratt med en større pengesum som sentralen mottok som gave og som var øremerket et arrangement for folk i bygda. Pengestøtten gjør at arrangementet kan by på gratis inngang.

Givergleden har også vært enorm når det gjelder gevinster til loddsalget som foregår fra kl. 15.00 til ca 17.30. Bedrifter fra hele bygda har gitt flotte gevinster - MeddalsLøftet har til og med fått ei ukes opphold ved Svartehavet som gevinst fra konferansier Ove Jørgen Snuruås. - Men det er mange andre flotte ting å vinne, også, sier lodd-general Ingrid Otnes Voldøien som har brukt tre hele dager på en "kjempekoselig tur" rundt til de aller fleste bedriftene i kommunen. - Alle synes MeddalsLøftet er et flott tiltak og vil gjerne være med og bidra, sier Ingrid.

Meldal Skolekorps lager og selger varm mat, kaffe og kaker, og mange andre frivillige stiller opp og jobber slik at MeddalsLøftet kan gjennomføres. Nå gjenstår det bare å se om folk kommer til høstens store happening i Meldal.

Men husk: Hvis dere vil kjøpe kaffe, mat og lodd, gjelder bare kontant salg, ikke kort.

Annonser


Medlemmer