Etablererkurs høsten 2011

Gründer i magen - eller i hodet?

Hva er mer spennende enn å utvikle sin egen idé eller sin egen bedrift?

28.09.2011 - Frode Langeng

Mandag 10. oktober er det klart for ny etablererskole for potensielle gründere i Orkdalsregionen, i regi Orkladal BedriftsUtvikling AS (OBU).

På etablererkursene har det deltatt potensielle gründere fra Surnadal til Trondheim, i alle typer etableringer, fra de ordinære handelsvirksomhetene til større teknologiske og industrielle prosjekter.

Det finnes ingen fasit eller oppskrift på hvordan man skal få til en lønnsom virksomhet. Kurset har derfor mer fokus på fallgrubene og personen bak, og en mer praktisk/erfaringsbasert tilnærming, enn mange andre tilsvarende kurs. Men selvfølgelig blir også de mest sentrale teoriene innen bl.a. markedsføring, økonomi og strategi med.

I tillegg til input fra erfarne forelesere, får selvsagt deltagerne også et nytt nettverk som de kan spille ball sammen med. Det er veldig viktig at man ikke blir ensom med sin etablering, da er sjansen for å lykkes mye mindre.  Etablererskolen i Orkdalsregionen er inne i sitt 13. år, og anses som en viktig del av arbeidet med å fremme nye, livskraftige virksomheter i regionen. I løpet av de 13 årene har i alt ca 160 personer deltatt og ca 40 bedrifter sett dagens lys.

Etablererkurset skal være på Grønøra Næringspark på Orkanger i høst.

Klikk for kursplan

Er du interessert, ta kontakt med
Orkladal BedriftsUtvikling AS
www.orkladal.no  

Frode Langeng
mobil 994 76 222
e-post fl@orkladal.no 

OBU.jpg

Annonser


Medlemmer