Fagforbundet Meldal på tur

 

Tirsdag 6. september deltok Fagforbundet Meldal sammen med alle Fagforbundenen i Sør-Trøndelag på valgkamparrangement i Trondheim Spektrum.


10.09.2011 - Magne Vullum

Fagforbundet Meldal deltok med 50 stk. i egen buss, bussturen inneholt både mat, drikke og gladsang fra eget teksthefte for turen. Hovedattraksjonen denne kvelden var Åge Aleksandersen og Sambandet, men selvfølgelig vår egen Jan Davidsen og Fylkesordfører Tore O. Sandvik som holdt appell

Før konserten var barn fra to barnehager i Trondheim oppe og viste fram bilder de hadde laget og sang ”Akkurat no” for publikum. Fagforbundets eget kor varmet opp forsamlingen med noen kjente og kjære arbeidersanger, et repertoar som ble avsluttet med nær 2000 medlemmer stående og synge Internasjonalen.

Fullt trøkk og nær 2000 Fagforbundet medlemmer laget en flott ramme for valgkamparrangementet med hovedparolen om å bruke stemmeretten. Forbundsleder Jan Davidsen hilste til forsamlingen med å fokusere på viktigheten med å delta i demokratiet, og bruke stemmeretten sin. Fylkesordfører Tore O. Sandvik holdte en apell og henvendte seg til Fagforbundets medlemmer og takket for den jobben de gjør for å holde velferdsstaten i gang. Da Åge og sambandet endelig kom ut på scenen ble det ordentlig liv i folket. Med kjente og kjære sanger som Lys og varme, Dekksgutten og Levva Livet satte Åge fart i forsamlingen, og avsluttet med en oppfordring om å bruke stemmeretten sin 12. september. Fagforbundsmedlemmer fra alle distrikter til avisa Sør-Trøndelag sitt nedslagsfelt, var gode representanter for sine kommuner denne kvelden.

Vil takke alle som deltok på denn flotte kvelden med ønske om at alle bruker stemmeretten i SIN KOMMUNE, DITT ARBEIDSLIV  OG TIL SLUTT DITT VALG:) 

Godt valg  
Bente Fagerli
HTV Fagforbundet

Fagforbundet Meldal
Fagforbundet Meldal avd.313

Annonser


Medlemmer