Fantastisk 100-årskonsert

Løkken Musikkorps' kvintett

Løkken Musikkorps feirer 100 i hele år! Kanskje var musikkstevnet i sommer jubileumsårets høydepunkt, men for mange ble festen lørdag en god nest best opplevelse. Korpset hadde nemlig invitert alle frivillige fra sommerens stevne til konsert og festmiddag lørdag kveld i Idrettsbygget.

04.10.2010 - Marit Mjøen

to korps

Ikke bare spesielt inviterte hadde funnet veien til konserten. Selv om det var lørdagskveld, var Idrettsbyggets festsal fylt opp, og vi fikk høre to korps og et kor i god helgestemning!

KvintettLøkken Musikkorps vartet opp med en variert og god konsert med både avanserte spesialnummer for korps, og mange flotte marsjer. Marsjen "Thamshavnbanen" av orkdalingen Hallvard Morken ble et av høydepunktene. Det var også flere av musikkstykkene med flotte solistprestasjoner av flere av korpsets egne medlemmer.

Arrangementet var prikkfritt fra korpsmedlemmer som har sans for gode detaljer. Publikum ble møtt med velkomsttoner fra korpsets Kvintett, bordene var pyntet vakkert med Løkken-stein og høstfarger, på et lerrett ble det vist bilder fra 100 års musikalsk historie. Maten som ble servert var av beste kvalitet fra Bergmannskroa og repertoaret var litt for en hver smak.

Meldal Skolekorps og Meldal Songlag var kveldens musikalske gjester. Mens skolekorpset hadde øvd sammen med voksenkorpset og serverte en solid minikonsert sammen, vartet koret opp med blant annet bursdagssangen!

Se bilder fra den vellykte lørdagskvelden på meldal.no sitt album.

Bilder fra musikkstevnet: 12.juni og 13. juni

Ikke nok med at korpset markerte egne 100 år. Korpsets superveteran, saxofonist Jan Erik Mjøen (bildet) fylte 70 år søndag 3. oktober. Og da klokka såvidt hadde passert midnatt, ble 70-åringen omringet av gode korpsvenner og bursdagssangen ljomet nok en gang.

Jan Erik Mjøen

Annonser


Medlemmer