Feiret nykjøkkenet 

 

Storås samfunnshus har fått nytt kjøkken, og mange har bidratt med penger og dugnadsarbeid. Vaktmester og kokk Anne Sørmo har lenge sett fram mot at kjøkkenet kunne taes i bruk. Til kveldens feiring stilte hun med et flott kakebord.  

09.05.2008 -
Kategori: Arkiv

En "stoor" takk gikk til mange personer. 3 karer fikk en stor blomsterbukett fra Anne denne kvelden . Det var Erling Hove, Lars Kirkholt og dagens styreformann i samfunnshuset John E. Skjærli. Formannen orienterte om den formidable dugnadsinnsatsen, og var imponert av de som har lagt ned så mye arbeid på tilbygget. En del arbeid gjenstår, bl.a. skal det bli toalett og kjølerom.

Det ble en flott hyggekveld med mye variert underholdning. Meldal skolekorps med drilljenter åpnet showet, og ga oss en forsmak på 17.mai. Vår lokale sangstjerne Ragnhild Aas underholdt med sang på engelsk og norsk, og flere fikk nok frysninger på ryggen av hennes flotte stemme. Det skal bli spennende å følge Ragnhild framover.
Oddrun Fiske Johansen, som er leder i Meldal seniordans, fortalte litt om hva seniordans er. Deretter ble det vist flere danser. De danser til folkemusikk og moderne rytmer, som er velegna for både eldre og yngre. Vi er en fin gjeng som har det alle tiders, og vi ønsker oss flere dansere, sa Oddrun. Etter oppvisninga sa kveldens toastmaster Brynjar Einum: "Har itj æ vært så hækta på swing, skoill æ hengt mæ på. Tænk å vær den einast kar’n blant aill de hær kvinnfolka!"

Det ble en lang og trivelig kaffepause med mye godt å spise. John solgte hele 29 andelsbrev à 200,- og etter pausen fikk Erling Hove ordet. Han hadde skrevet en sang som fortalte om samfunnshuset og påbygginga. Gruppa ”Tærgaiddan” spilte toradermusikk, de spilte livat og gledespredende musikk som publikum satte stor pris på. Da det ble opplyst om at det var lov til å danse var seniordanserne snare til å svinge seg ut på gulvet. Kveldens siste innslag sto Meldal fotogruppe for, de viste lysbilder med motiv fra bygda. De flotte bildene ble vist, i følge med god og rolig bakrunnsmusikk. John Skjærli takka av med å gi en gave til Odd Gården for snørydding ved samfunnshuset siden åpninga i 1966. 

Ragnhild  Ragnhild  

Seniordansere  Seniordansere  

Drillpiker  Drillpiker  

John Skjærli selger andelsbrev  John Skjærli selger andelsbrev  

Stilling ledig
Hva skjer

Se flere…


Annonser

Annonser


Medlemmer