Festivalminner 

Flammeshow 

Årets Storåsfestival er over og vi sitter igjen med mange inntrykk. Bålscenen bak badestampene var ny av året, og den ga mange fine opplevelser for et stort og allsidig publikum. Her fikk vi fysisk og psykisk teater, barnekonserter, og hele plassen sydet av kunst, bål og hygge.  

05.08.2008 -
Kategori: Arkiv

Åpningsshowet på torsdag var bra, med indisk sjonglering, flammeshow, dans på line og ikke minst et gedigent trampolineshow fra en finnlender. Åpningen ble avsluttet med spanske toner med Sveinung på fele, "svigerfar" Antonio på gitar og med sang, og italienske Pititto på trommer. Med 30 varmegrader i skyggen var det hele i gang for 5. gang.

Vi vil benytte anledningen til å gi flere oppdateringer vedrørende det som skjedde på årets festival i dagene framover. Det var nok ikke alle som fikk med seg alt som skjedde rundt omkring. Media fokuserte mye på det negative, derfor lar vi leserne sjøl avgjøre om det omdiskuterte "sexstuntet" gagnet festivalen. Etter å ha snakket med festivalledelsen har vi fått bekreftet, at det VG skrev om at billettsalget skjøt i været etter denne publiseringen er bare tull. Det gagnet ikke billettsalget. 

Flammeshow Flammeshow 

Akrobatikk Akrobatikk 

Dans på line  Dans på line  

Sjonglering  Sjonglering  

Trampolineshow  Trampolineshow  

"""Sv

Annonser


Medlemmer