Finanskrisen – hvilke muligheter gir den?

 

Årsmøte og medlemsmøte i Orkladal Næringsforening.

Banksjef Odd Aune kommer med innspill etter ONFs årsmøtet onsdag 28. januar kl 19:00 på Bårdshaug Herregård. Odd Aune har samsnakket med konkurrenten i Meldal Sparebank, banksjef Odd Bjørnli, og Odd Aune presenterer muligheter i dagens situasjon.

I tillegg er det nå kommet et nytt foredrag: "2009 - Mulighetenes År?" v/ Manfred Skårsmoen - partner i ACTA Kapitalforvaltning. Han  vil ta utgangspunkt i 2009 fra et investeringsperspektiv. Hvilke muligheter og utfordringer gir det kommende året? Hva blir viktig for å lykkes?


26.01.2009 - Frode Langeng

Det legges altså opp til diskusjon ved at 2 personer med vidt forskjelligståsted snakker om krisa. ACTA har fått mye "pepper” fra pressen i densenere tid.

La ikke sjansen gå fra deg. Banksjefer er tradisjonelt nøkterne, ikke minst i krisetider. Hvilke muligheter er det de to banksjefene ser til tross for finanskrise?

Orkladal Næringsforening starter med årsmøte kl 19:00 med ordinære årsmøtesaker.
Kl 20:00 fortsetter man så med medlemsmøte og en enkel servering. Meldal.no oppfordrer med dette ONF's medlemmer i Meldal og Orkdal, og selvfølgelig våre lesere, til å merke seg tidspunktet for arrangementet.

Vær til stede, her kan man få nye impulser og tips for fremtidige aktiviteter i dalføret!? Eller har kanskje nettopp du noen gode ideer?  Det kan være kjekt å utvide nettverket sitt, eller rett og slett et lite sosialt avbrekk i en utfordrende hverdag også.

Se også www.onf.no

OrkladalN__ringsforening_1.gif

Annonser


Medlemmer