Flatbrødbaking 

Eva Lilleås, Marit Ustad Hove, Ragnhild Aas og
Jon Sugustad hadde ikke tid til friminutt. 

Elevbedriften Magamålet ved Storås skole har baka seg flatbrød til påske. Elevene i 6 klasse får lært både baking og matematikk samtidig. Lærer Marit Bisgaard lagde deigen, mens elevene åt matpakka si og fulgte nøye med. Hun spurte dem hele tiden om mål og vekt.  

05.03.2008 -
Kategori: Arkiv

Her får de lært måleenheter, og egentlig er det mye matematikk når man lager en deig, sier Marit. Elevene kjevler ut leiver og steker! Lærer og 4 av elevene var ute til friminutt, mens 4 andre elever ikke hadde tid til å lufte seg. Ingrediensene har de kjøpt på Coop Storås og en del varer har steget i pris. Da må elevene finne prisstigningen i kroner og øre, og i tillegg finne ut hvor stor stigningen er i prosent. Dette er lærerikt og resultatet var kjempegodt, Jon ga oss en smaksprøve! Etter bakinga er det tid for rydding og det går egentlig fort og lett unna. Resultat avdagens baking ble ca. 50 flatbrød fordelt på de 8 elevene.

 

Eva Lilleås, Marit Ustad Hove, Ragnhild Aas og<br/> Jon Sugustad hadde ikke tid til friminutt. Eva Lilleås, Marit Ustad Hove, Ragnhild Aas og
Jon Sugustad hadde ikke tid til friminutt. 

Kristian Schau, Gunhild Løkken, Lina Ingstad og Jostein Ingstad viser oss flatbrødene. Kristian Schau, Gunhild Løkken, Lina Ingstad og Jostein Ingstad viser oss flatbrødene. 

Annonser


Medlemmer