Flerkulturelt treff for kvinner i Meldal

 

Det er mange nye personer fra flere nasjoner og kulturer i Meldal, og da er det behov for nettverk.


20.05.2013 -

Onsdag ble et nytt nettverk til. Da møttes flere kvinner på kirkestua ved Løkken kirke. Initiativtakere og kontaktpersoner er Turid Aasbø Ree, Marit Syrstadeng og Olga Ucinska.

"Hei alle sammen!
Det er ingen hemmelighet at det stadig kommer flere nye landsmenn til Meldal. Av og til er det imidlertid ikke så lett å riktig komme inn i samfunnet, uten at man kjenner noen der. Og en gang i kirkestua her kom det opp en idé om noen hyggelige treff for både de norske og utenlandske damene som nå bor i Meldal kommune og omegn. Vi vil gjerne bli mer kjent med hverandre og gjøre forskjellige ting i lag :-). Derfor vil vi invitere alle kvinner fra området som har lyst til å bli kjent med noen..."

- Dette var utgangspunktet for et treff i Kirkestua på Løkken sist onsdag. 14 damer fra fire forskjellige land, i alder fra et halvt år til godt opp i 60-åra. Vi skravla, drakk te og kaffe og la noen små planer for videre treff. Kommende treff skal vi prøve å gjøre kjent på Facebook og på www.meldal.no , skriver Marit Syrstadeng.

Her ble nye bekjentskap knyttet, noe som er positivt både for de som har bodd lenge i Meldal og for nye innflyttere, både fra andre land og fra andre steder i Norge.

kvinnetreff

Annonser


Medlemmer