Flott markering av 10- års jubileet til Montessoriskolen på Løkken

 

 

Lørdag 18. juni slo Løkken Verk Montessoriskole på stortromma og feiret sine første 10 år med brask og bram


22.06.2022 - Rita Smedplass
Kategori: Barn og ungdom, Skole og utdanning, Jubileum

Mangeårige styreleder Mildrid Nesheim ønsket velkommen og uttrykte at det var en stor glede å få gi noe tilbake til Løkkensamfunnet som har vært en god støttespiller for skolen. Både gjennom planleggingen, oppstartsfasen og de 10 årene som har gått. 

IMG 1442

Selve åpningen av "jubeldagen" foretok Løkken Musikkorps. Med feiende flott musikk som vanlig.

IMG 1432

Så var det skoleelevene som sto for tur med underholdning fra "Løkkenhjørnet".

Først ute var småtrinnet som fremførte sine innøvde numre med stor innlevelse og veldig flotte solistinnslag.

IMG 1456

 IMG 1477

Mellomtrinnet besto av så mange elever at det ikke ble plass på scenen, men de fikk blant annet endelig fremført en julesang som var en del av en planlagt større oppsetning. De hadde øvd mye og lenge uten å ha fått opptre med dette foran et publikum. Pandemien hadde satt en stopper for det helt til denne anledningen bød seg og både julesangen og de andre innslagene passet utmerket i anledning dagen.

IMG 1482

Ungdomsskolen presenterte både beatboxing (skape rytmer, lydeffekter og musikk med egen kropp/stemme), solist og duett med egne musikere. 

IMG 1491

IMG 1498IMG 1501IMG 1503Blant alle disse elevene ante vi en god del talenter som nok vil glede sitt publikum ved flere anledninger.

På tampen hadde også tre av lærerne øvd inn et par numre og avsluttet med "I skyggen av et tårn".

IMG 1510

Mens underholdningen pågikk fra scenen var det også full aktivitet i underetasjen på Coop Extra. 

Elevbedriften "Råmalm" som allerede har eksistert en tid nå, dog uten faste åpningstider foreløpig, foretok den offisielle åpningen med snorklipping i anledning jubileet. Her er det kafedrift, bruktbutikk og muligheter for planlagte eller impulsive sceneopptredener. Lærerne berømmer elevene og foreldre som stilte opp, for her var det full "trøkk" hele dagen.

nedlasting

IMG 1518

Det også muligheter for ansiktsmaling, noe som slo veldig godt an og til tider skapte lang kø.

 IMG 1803

I løpet av dagen ble det avviklet diverse konkurranser/aktiviteter som sekkeløp, potetløp, digital natursti med mer.

IMG 1799

 IMG 1723

 

 

 IMG 1634

 

IMG 1603 IMG 1550

IMG 1533IMG 1522Så var det premieutdeling og trekking av gevinster blant alle som deltok i aktivitetene. Gevinstene var gitt av det lokale næringsliv samt  en del innkjøpt av skolen.

IMG 1823

For øvrig fikk alle som deltok utdelt en kjærlighet på pinne samt en dropseske. 

IMG 1490

I visningsrommet på museet var det anledning til å høre et sammendrag av historien fra to av de som var med i prosessen til oppstarten av Montessoriskolen.

IMG 1752

Biblioteket stilte også lokalene sine til disposisjon og der kunne man drive med "gaming" eller andre aktiviteter.

IMG 1622

I tillegg til alt som foregikk på utescenen og ellers i sentrumsområdet var det duket for tre konserter, henholdsvis på Bergmannskroa, Orkla Gjestebolig og i den nye vognhallen til Orkla Industrimuseum.

Konserten med Thomas Løseth på Kroa ble dessverre avlyst, men folk koste seg allikevel med grillmat og hyggelige samtaler med venner og kjente.

IMG 1807

Irene Snuruås gledet de oppmøtte med en stemningsfull intimkonsert i Gjesteboligen, akkompagnert av sin faste pianist Halldis Flakne, men også pappa Ove var representert.

IMG 1829

Til slutt kom den store finalen på arrangementet og vår egen trubadur Erik Hoel stilte i vognhallen med oppvarmingsmusikk før Stage Dolls entret scenen.

 IMG 1865

 IMG 1874

Et storveis og vel gjennomført arrangement som gikk helt knirkefritt så vidt vi kunne se. Dessverre gikk vi glipp av familieunderholdningen i vognhallen, men hvis noen har bilder som de har lyst til å dele med flere så tar vi gjerne i mot og legger dem ut her.

Vi gratulerer med jubileet!

 

Med så mye som foregår på en gang så blir det mange bilder og en del navn som skulle vært plassert på sine respektive motiv. Men "ingen nevnt, ingen glemt", muligens litt "lettvint", men ganske greit når det blir sånne mengder.

Det blir ikke plass til alle bildene i en artikkel, men det ligger en masse i billedstripa. God fornøyelse!

 

Red:RS

 

Annonser


Medlemmer