Prosjekt Roterom

Eva Damli hos Byggern Meldal gir gode tips og råd.

Nå skal tanker gjøres om til handling og roterommet på loftet skal bli trendy.


01.02.2012 -

Farger og interiør er i tiden nå, det flommer over av TV programmer hvordan vi kan forandre gråstein til gull........

Det har lenge vært tenkt og snakka om at roterommet på loftet skulle få en "makeover" og nå er timingen rett.

Første steg på veien er en tur til Byggern Meldal på Storås for å få eksperthjelp med fargevalg, tips og ideer til gode løsninger.

 

ByggernFargekart023Fargekartet må granskes.

Eva Damli som jobber mye med farger og materialer ved Byggern forteller at det fortsatt er populært med malte mdf-plater i lyse farger, men det kommer stadig mer mørke toner og sterke farger. Det er også mulig å få fargeforskjeller på veggene ved å velge glatt eller matt overflate på malingen.

Parkett og laminat med brede staver er mest populært på gulvet.

Roterommet på loftet er i dag i bruk som lager,tørkerom og oppbevaringsrom for MYE rot og klær som vi slenger i fra oss. Plana er å få til et trivelig rom som kan brukes til hjemmekontor.

LoftFør037Roterommet i all sin prakt

LoftskapFør030Klesskapene er fastmontert og må nok stå, men mye lurt kan gjøres likevel.

LoftutsiktFør028Her var det mye klær og rot, men bare vent.

For å virkelig få et trendy og brukervennlig rom skal det nå granskes og diskuteres fargevalg på veggene, plana er å ha forholdsvis lyse vegger og noe med skikkelig farge på til interiøret. Eva anbefalte grunning av de gule, gamle panelveggene før malngen kan starte. Plana er også å kontakte ei god vennine som er interiørkonsulent; slik at dette nå blir skikkelig gjort. Se godt på "førbildene" med rot og elendighet og følg med på Prosjekt Roterom. Har noen gode interiør/fargetips send oss gjerne tips til : redaksjon@meldalsnett.no

tekst/foto

Britt G. Moen

Annonser


Medlemmer