Førjulskonsert med Ole Ivars

Fotograf: Arild Hansen

Ole Ivars kommer og spiller førjulskonsert i Meldal Kirke Onsdag, 30. November


03.11.2011 -
Kategori: Kultur

Dette er første gang Ole Ivars spiller kirkekonsert i Trøndelag. Det er ikke ukjent for Ole Ivars å spille i det kirkelige rom. Hvert år fra 2004 , da bandet fylte 40 år, har de spilt flere konserter i kirker  før jul. I juli i fjor hadde arrangøren av Dansefestivalen lagt opp til gudstjeneste med prosten i Sel, og Ole Ivars. De spilte bare egne sanger, og prosten snakket seg inn i hver sang.

Ole Ivars har gitt ut 34 studioplater, hvorav den siste som heter ”34” , kom ut mandag 24.oktober , altså er den helt rykende fersk. En av sangene fra denne platen heter,” Alle har sin egen stjerne”. Det blir en av de vi får høre. Ole Ivars er populære i Meldal og omegn etter mange plattdanser på Storås. Nå skal vi få anledning til å oppleve bandet i en konsert tilpasset kirkerom og førjulsstemning.  I tillegg til at de garanterer allsang i kirken, vil de selvsagt spille noen tradisjonelle julesanger, og  avslutter med ”Deilig er jorden”.

Vi ser virkelig fram til dette og er sikre på at dette blir en koselig stund for oss alle. Billetter legges ut for salg på Billettservice senest mandag. Vi oppfordrer alle til å skaffe seg billetter raskt, da vi forventer at alle billettene blir solgt forholdsvis fort, slik at kirka blir ”smekk full”.

Se www.ole-ivars.no eller www.billettservice.no.

Kjetil Gunnes
Leder Meldal Menighetsråd

Annonser


Medlemmer