Første seier som senior 

 

Hans Petter Lykkja sikret seg sin første seier som senior i helga. Skandinavisk cup i Vuokatti i Finland ble en stor opptur for Storås-gutten.  

18.12.2007 -
Kategori: Arkiv


Han startet helga med å bli nummer 16 på 15 km klassisk fredag. Lørdag følte han seg pigg og siktet seg inn på finale i sprinten. Han kom lett til semifinalen, men den gikk fort og han kom sammen med flere til mål. Det måtte målfoto til for å skille dem ut. Hans Petter ble målt til tredje mann, men kom til finalen på den sterke tiden. I selve finalen fikk han det etter hvert enkelt, Bjørn Ness falt i en sving og Hans Petter kom seg forbi. Resten av feltet måtte stoppe opp, slik fikk Hans Petter ei luke og hadde full kontroll inn til mål. Søndag avsluttet han helga med å bli nummer 23 på 15 kilometer fristil.

Helgas prestasjoner gir han en tredjeplass sammenlagt i skandinavisk cup. Den plassen vil han gjerne beholde, da får han friplass til verdenscupen i hele mars.

På nyåret skal han være med i skandinavisk cup på Tolga, først i februar i Estland og i slutten av februar går turen til Sundsvall. God jul Hans Petter og lykke til i det nye året.


  

Annonser


Medlemmer