Fotballdommer Eddie

 

15 årige Eddie Lyngvær fra Løkken er for tiden Meldals eneste fotballdommer og dømmer aldersbestemte lag opp til senior.


23.09.2008 - Wenche Rennan

Eddie.jpg

Eddie Lyngvær fra Løkken er fotballdommer når han ikke spiller kamp selv.

 

Med sonekurs, i regi av Trøndelag fotballkrets, holder han styr på mange fotballspillere i aldersbestemte lag. Eddie tok det siste kurset i juni og ble med det Meldals yngste og eneste fotballdommer. Han har siden juni i år allerede dømt i overkant av 10 kamper i aldersbestemte lag i nærområdet/kretsen. Tidligere i sommer var han også hoveddommer i en kamp med Gutter 16 år i 1.divisjon Trøndelag, i Hemne. Hit skal han å dømme kamp igjen i oktober.
Han spiller selv på Meldals Gutter 16, 3. divisjon, som i år ligger godt an i sin divisjon. Eddie liker fotball og trives godt som dommer. Kanskje blir det flere dommerkurs, som vil gi muligheten til også å dømme seniorlag. Men enn så lenge syns han det holder med dette, ettersom han spiller og trener mye selv i tillegg til skole. Å være fotballdommer ligger nok i slekta, ettersom Eddies morfar har vært fotballdommer i mange år. Ellers liker han motorsport og følger ofte med far Bengt og resten av familien på dragrace. Kanskje får vi også se Eddie bak rattet om noen år.

 

Eddie_d__mmer.jpg

 Eddie dømmer kamp her for Gutter 13 år på "Kunsten" på Løkken.

Annonser


Medlemmer