Føtter til behag del 2 

 

Også denne uken har vi fokus på føttene. 

16.05.2008 -
Kategori: Arkiv

Trette, verkende føtter
• Kok opp en kjele med bygg, eller hirseblanding – to kopper korn til åtte kopper vann. Når blandingen har konsistens som en tykk suppe, tar du den av ovnen. Når den er såpass kjølig at du kan ta i den, heller du den i et fat som er stort nok til at du kan sette bena i det. La den lunkne blandingen virke på bena dine i minst en halv time. Siden skyller du dem med kaldt vann og tørker dem med et grovt håndkle. Nå skulle både du og bena dine være forynget. Du kan forresten varme opp kornblandingen og bruke den igjen neste dag, og dagen deretter.

Varme, trette, verkende føtter
• Ta et fat som er stort nok til at du får begge føttene oppi og fyll det med et lag isbiter. De runde kulene er best til dette formålet. Mens du sitter, kan du gni føttene over iskulene. Slutt når du synes at denne massasjen har gitt deg nye krefter og når isen smelter- det som kommer først. Tørk føttene med et grovt håndkle.

Stikkende, krampaktige fotsmerter
• Hvis du får stikkende smerter og muskelkramper i føttene rett som det er, kan du plusse hvetekimolje til ditt daglige kosthold. Du kan bruke oljen som salatdressing eller du kan ta hvetekimkapsler. Begynn med 500 enheter daglig og øk gradvis. Etter to uker burde du merke lettelser i plagene.


 

 

Annonser


Medlemmer