Føtter til behag del 3 

 

Siste del av føtter til behag.  

23.05.2008 -
Kategori: Arkiv

Å myke opp harde føtter
• Fotsålene har kroppens tykkeste hud. For å bidra til å mykne og lindre dette grove, harde området, kan du ta en stor, saftig sitron og skjære den i to på langs. Ta frem et fat som er stort nok til føttene dine og klem saften i sitronen oppi. Plasser hver sitron -halvpart på hælene dine, sett bena i fatet med sitronen på og hell i såpass varmt vann at det dekker føttene. Sitt slik i 15 minutter. Skyll så føttene og tørk dem grundig. Dette kan også brukes på albuene.
• Etter sengetid moses en moden Avocado til tykk purè. Bland inne saften av en halv sitron og en spiseskje av safran –eller maisolje. Masser føttene med dette. Når føttene er helt dekket av blandingen, tar du på deg et par hvite sokker, legg deg til å sove. Morgenen etter tar du av deg sokkene og vasker føttene med varmt vann. Hvis ikke resultat, gjenta prosessen 2-3 netter på rad.

Herding av ømfintlige føtter
• I et fat som er stort nok til føttene dine har du to spiseskjeer alun (du får det på apoteket) og fire liter kaldt vann. La føttene bli myke i denne oppløsningen i 15 minutter etter frokost, etter middag og like før sengetid. Fortsett med dette så mange dager som skal til for å gå uten smerter på de ømfintlige fotsålene.

Væresyke, kalde føtter
• For å holde føttene dine varme i iskaldt vær, kan du drysse litt cayennepepper i sokkene dine. Cayennepepperen farger sokkene dine røde, å den lar seg ikke lett vaske bort. Den farger også føttene dine røde, men det burde kunne vaskes helt bort.

Kalde føtter og sirkulasjonssvikt
• Til dette bemerkelsesverdige orientalske botemidlet trenger du ingefærrot og sennepspulver. Lag ingefærjuice ved å rive eller kjøre 30 g ingefærrot i mixmasteren. Bruk en skje og få massen over i linkledet og klem saften ut i en lite kjele eller igjennom en saftpresse. Så blander du saften med to teskjeer sennepspulver. Smør de kalde fotsålene dine med blandingen og pakk plastfilmen rundt. Sitt i 15 min. Gjenta behandlingen syv dager på rad.
•Ta en kopp havsalt og tilsett olivenolje. Skal ha en pastaaktig konsistens. Masser energisk i 10 min.

Tær –prikking og nummenhet
•Disse symptomene kan være indikasjon på B-6 vitaminmangel. Ta 50 mg B-& daglig, og prikkingen og nummenheten bør kunne forsvinne i løpet av en måned. 

Annonser


Medlemmer