Friske farger gjør oss glad

 

Meldal Bygdekvinnelag arrangerte åpent møte i Drogsetmoen grendahus. Over 20 damer tok seg tid til å komme for å se klær fra Kleboden og nye frisyrer.

03.04.2007 -

Oddrun Mjøen starta kvelden med å fortelle oss at det er veldig lurt å finne en grunnfarge som kler deg. Bruker du en farge som base, kan du trikse og mikse med både skjerf og store smykker.
Grønt er ikke grønt, det finnes utallige nyanser, det samme med andre farger. Har du ei ensfarget bukse eller et skjørt, kan du friske opp antrekket med en fargerik topp. En ensfarget overdel kan friskes opp med et fargerikt skjerf o.s.v. Friske, sterke farger gjør oss og omgivelsene glade, avslutter Oddrun.
Guri Kalstad fra Meldal Frisørsalong hadde med seg store plansjer med flotte, fargerike frisyrer. Det er så spennende å være frisør nå, sier Guri. Det er mye farging av hår, ikke bare en farge, men mange farger. Permanent er på full fart inn, ikke sånn ”mopp” som før, men for å få fyldigere hår. De 5 siste årene har det vært mye kort hår, nå kan du ha flere lengder på håret. Forskjellige farger gir et fint ”spill” i håret. Det er det å våge å gjøre noe nytt med håret sitt som gjør det spennende, sier en engasjert frisør.
Det finnes produkt for all slags hår og vi er 3 frisører på jobb med ulike hårtyper, forteller Guri. Det gjør at vi har erfaring med det meste.
Guri har en drøm, om å ha god tid og en kunde med litt lengde på håret. Da skulle hun klippet det i forkjellige lengder og lagt inn flere farger!
Bygdekvinnelaget serverte en nydelig salat med tilbehør; gulrot, kålrot og pærer og focciabrød. Forskjellige dressinger og til dessert, kaffe og sjokolade.


Annonser


Medlemmer