Frivilligsentralen stengt tirsdag og onsdag

 

 

Meldal Frivilligsentral holder stengt tirsdag 22. og onsdag 23. november.


21.11.2011 -
Vi som er ansatt i frivilligsentralene er som regel "ensomme" i jobben vår - våre kolleger befinner seg i andre kommuner eller andre bydeler. Derfor er det viktig å møte kollegene av og til, og det gjør vi fire-fem ganger i året. Da samles alle daglige ledere og av og til også styrelederne.

Frivilligsentralene er inndelt i regioner og i nettverk. Meldal Frivilligsentral tilhører region 4 som dekker hele det nordafjeldske Norge, og vi har regionkonferanse for hele region 4 én gang i året.

Nettverkene er betydelig mindre, og i Sør-Trøndelag har vi to nettverk. Noen ganger møtes alle de daglige lederne i begge nettverkene, andre ganger møtes de to nettverkene hver for seg.

For oss som er "alene" i kommunene våre, er det trivelig, sosialt og ikke minst veldig nyttig å møte kolleger. Ofte har vi de samme utfordringene, og mange ganger kan sentralens løsninger fungere like godt i Meldal som i Malvik, for eksempel.

Denne gangen skal vi møtes på Skifer Hotel på Oppdal, forhåpentligvis til to matnyttige og sosiale dager sammen med gode kolleger. Sentralen er åpen igjen på torsdag!

Anne Mari Svinsaas
Daglig leder

 

Annonser


Medlemmer