Gir seg som trener 

Håvard ut av tenkeboksen 

Håvard Hoston har vært volleyballtrener i idrettslaget Fjellmann i en årrekke, og kan vel sies å være den som startet og utviklet volleyballen i Hoston. Han har trent både dame- og herrelaget, men ønsker nå å prioritere andre gjøremål.  

06.02.2008 -
Kategori: Arkiv

Håvard lærte å spille volleyball da han som 15-åring begynte på folkehøgskole i Verdal. Der var han så ivrig at han spilte både på elevlaget og lærerlaget. Etter året i Verdal vendte han hjem til Hoston, og fikk spille volleyball på laget til Orkdal. Der var interessen dalende, og det tok snart slutt.

Interessen tok Håvard med seg til hjembygda, midt mellom Meldal og Orkdal, og det ble etter hvert flere interesserte som deltok i volleyballspillet på fotballplassen til Fjellmann. Snart ble gjengen så stor at de etablerte fullt herrelag, med unntak av Mona Haugen, som var så flink at hun fungerte godt på herrelaget. Ikke lenge etterpå ble det også etablert et damelag.

Siden har det gått slag i slag, med mange treninger, kamper og turneringer for herrelaget. Håvard har deltatt i det meste, og hatt trenerfunksjon både for dame- og herrelag. Han var også interessert i fotball, og ettersom det var liten aktivitet i fotballmiljøet hos Fjellmann, ble det til at han spilte for Dalguten. Håvard hevdet seg også godt på fotballbanen.

Nå er det golfinteressen som har overtatt, og han legger lista høyt for å bli en bedre golfspiller. Målet i første omgang er å få delta i NM, men et lurt smil forteller at ambisjonene er høyere enn som så.

I september ble han pappa, og det er ofte lange dager på jobb. Derfor besluttet han å trappe ned på en av sine store sportsinteresser. Han vil nok fortsatt delta i noen volleyballkamper for herrelaget, og være behjelpelig på trenersiden en tid framover. Det blir kanskje aller helst på aldersbestemte lag, avslutter sportsentusiasten med sin sedvanlige ro.


  

Håvard ut av tenkeboksen Håvard ut av tenkeboksen 

Damekamp i Rossenhallen. Kristin Arnesen (nr. 3). Britt Meås (nr. 2) og Merethe Lillery (nr. 4) ved nettet. Cindy Selven Røe er libero med nr. 14 Damekamp i Rossenhallen. Kristin Arnesen (nr. 3). Britt Meås (nr. 2) og Merethe Lillery (nr. 4) ved nettet. Cindy Selven Røe er libero med nr. 14 

Annonser


Medlemmer