Gjesteskribenten Wenche 

 

Wenche Rennan fra Bjørnli er oppvokst i Rindal, og allerede i 10-12 årsalderen fikk hun kamera fra sin eldste bror, som senere ble journalist. Om hun allerede da var aldri så redd for bjørn, ble det mange bilder av fugler og flott natur. Det var den tiden da en måtte vente på at bildene skulle fremkalles før en fikk se resultatet.  

06.12.2007 -
Kategori: Arkiv

Wenche hadde en god opppvekst i Rindal, og bodde hele sin barndom hos sin bestemor. Bestemor trengte etter hvert hjelp og pleie, og omsorgspersonen Wenche var slett ikke tung å be. Etter at hun var ferdig med gymnastiden ved Follo, ble det butikkjobb i Surnadal. Hun har med tiden fått en forkjærlighet for England, og var 16 år da hun første gang dro til Manchester og så Manchester United spille på Old Trafford. Fotballinteressen er fortsatt stor. Hun har på sine mange turer til England også selvfølgelig vært i Aidensfield. 

Det ble deretter kontorjobb på Orkanger, med påfølgende videreutdanning før hun fikk seg jobb i Oslo. Wenche har studert engelsk språk i regi av Cambridgeuniversitetet i England, og er sterk i språket. Hun er vel en av de få som alltid har gledet seg til språkeksamen, og når hun leser bøker er de fleste på engelsk.

Hun forteller at hun har et usedvanlig godt liv, i samliv med Vidar Rennan, som hun sier behandler henne som en prinsesse hver dag! Wenche har ikke barn sjøl, men havnet på Bjørnli til ”ferdigpakke” og her nyter hun virkelig rollen som stemor for Andreas på 12 år. Etter 8 år på Løkken savner hun et nærmiljø som virkelig bryr seg, det var hun vant med fra Rindal. Og Wenche tar seg tid til å tenke, hun oppsøker ofte skog og mark for inspirasjon og har etter slike turer skrevet bl.a. mange dikt. Hun er ikke interessert i shopping, men bruker heller tid og penger på hyttelivet. De bygde hytte på Nerskogen for 5 år siden og tilbringer hver ledig stund på ”Lykkebo”, hvor hun håper på å kunne være et helt år i strekk en gang i framtida. Da blir det masse bilder og fortellinger, avslutter skribenten.

 

Annonser


Medlemmer