God jul til alle meldal.no's lesere

 

Vi i meldal.no vil med dette ønske alle våre lesere/brukere, bidragsytere og samarbeidspartnere ei riktig god og fredelig jul.


24.12.2011 -
For oss har dette vært et ekstra spennende år. Arbeidet med den helt nye profilen og layout'en på sidene våre har pågått nesten hele året, og vi er veldig fornøyde med den jobben som er gjort og det gode samarbeidet vi har hatt med Exigo AS som har programmert og laget nye meldal.no.

Vi føler at dere, leserne og brukerne våre - dere som følger med oss og bruker oss aktivt både som annonseplass og som en nettportal med lokale nyheter og hendelser - også er fornøyde og synes sidene er blitt fine, funksjonelle og oversiktlige. Ikke minst tilsier den store responsen på julekalenderen at langt flere enn før bruker meldal.no daglig. Flere og flere annonsører benytter seg også av oss. Dette er veldig gledelig for oss som arbeider med meldal.no og gjør at vi legger inn litt ekstra innsats for å skape interessant stoff og lage fine og effektive annonser.

Målet vårt er at du som meldaling føler at du MÅ innom meldal.no minst én gang daglig - for å sjekke hva som har skjedd eller skal skje, for å sjekke ut nye, spennende produkter og tjenester, og ikke minst for å følge med på bursdager og "Nytt og brukt"-spalten. Vi ønsker at meldal.no skal være det naturlige stedet for deg å legge ut tekst og bilder fra opplevelser, turer og andre aktiviteter.

Bruk oss! Send en epost til redaksjon@meldalsnett.no og fortell hva du ønsker, så skal vi prøve å ordne det.

Takk til alle som har brukt oss og lest oss fram til nå. Takk til alle samarbeidspartnere og bidragsytere. Vi ønsker dere alle ei fin julehelg og et riktig godt år i 2012!

 

Hjertelig hilsen

redaksjon og ledelse

i meldal.no

Annonser


Medlemmer