- Godt med mat, drikke og varme i kroppen

- Takk for mat, drikke og varme, sa de mange frivillige letemannskapene som kom til matstasjonen på frivilligsentralen mandag.

Mange frivillige både fra Soknedal, Meldal og andre steder leter etter den savnede Malin Syrstadvold Bergsrønning (18), som forsvant i Orkla fredag kveld.


17.12.2012 -

I dag har gravemaskiner gravd løs is i elva for om mulig å finne jenta, men så langt har ikke letingen gitt resultater.

- Å gå langs elva å lete er ei psykisk påkjenning. En både håper og ikke håper at en skal finne jenta. I dag var jo gravemaskiner i aksjon i isen, og for hver gang de løsnet isflak, både fryktet og håpet vi at vi skulle finne henne. Men det er klart; vår belastning er for lite og ingenting å regne i forhold til de som har mistet ei 18 år gammel jente. Det er godt å kunne bidra når situasjonen er som den er.

Det sier Heidi Snuruås, som var frivillig både som smøreteam og som letemannskap i dag.

Matstasjon 011 copyHeidi Elvrum, Unni Løfshus og Heidi Snuruås smører mat.

Meldal frivilligsentral tok på som matstasjon i dag og vil fortsette med det så lenge behovet er til stede. Heidi Elvrum, Unni Løfshus og Heidi Snuruås begynte å smøre mat klokka 10 i morges, og klokka 12 kom den første delegasjonen med frosne og sultne letemannskaper.

- Supert at vi får varm drikke, oppsmurt mat og ikke minst en god stol og et varmt rom å hvile oss i, sa de frivillige som virkelig satte pris på oppvartningen.

Matstasjon 015Ungdommer fra Meldal Røde Kors Hjelpekorps har gjort en kjempeinnsats i helga og mandag og fortsetter for fullt også i morgen. - Godt å komme inn og varme seg og få mat, sier de.

Matstasjon 019Marita Haugen varmer melk til kakao.

Leteaksjonen fortsetter også i morgen, men i hvilket omfang og på hvilke måter er ikke helt klart foreløpig.

 

 

Tekst/foto: AMS

 

Annonser


Medlemmer