Grautdag på Å 

 

De var uheldig med været under årets grendastafett på Å, regnet pøste ned, men innendørs var det mye å varme seg på. Ved Å skole var det ei utstilling, salg av rømmegraut og kaffe med brød.  

30.06.2008 -
Kategori: Arkiv

Vi fant også et rom på skolen der det var ansiktsmaling på programmet. 2 år gamle Marie Ensrud ville ha malt en solsikke på kinnet. Hun fikk sitte i fanget til pappa, og det hele gikk greit.

Vi traff også ei jente som var ferdig malt, som tiger, det var 6 år gamle Emma Sponaas. Hun skal begynne på skolen til høsten, og i dag hadde hun vært vekslingsvakt under stafetten. Tidligere på dagen hadde hun spist is, men nå var det tid for å kjøpe seg rømmegrøt.

Bak disken ved graututsalget sto Rannveig Karlsen. Hun forteller at salget gikk fint og at de har kokt graut av 60 liter rømme.

Vi stakk en tur innom butikken, og fant mange gode tilbud hos Coop Å. De hadde åpen butikk i forbindelse med grautdagen. På Å Gartneri hadde nærmere 100 handlende kunder vært innom i løpet av dagen, og Mari Engen er godt fornøyd med salget av blomster. Grautdagen er for oss det samme som Storåsfestivalen for Storås, mener hun. Vi får besøk fra hele distriktet og vi har gode tilbud.

I det hele tatt en vellykket grautdag, med unntak av den kraftige regnskura som ødela litt for stafetten.

 

Annonser


Medlemmer