Grautfest i speideren

Speiderleder Arnt Bjørkhaug foran forsamlingen

Speiderne hadde juleavslutning tirsdag kveld i Loe Bedehus.  Det har vært med mellom 25 og 30 speidere i høst og når foreldre, besteforeldre og søsken kom i tillegg ble det fullt i Loe Bedehus ved Losbrua.  Arnt Bjørkhaug laget grøt av ca. 20 liter melk for å få nok til alle.


10.12.2008 - Magne Vullum

Speiderne hadde juleavslutning tirsdag kveld i Loe Bedehus.  Det har vært med mellom 25 og 30 speidere i høst og når foreldre, besteforeldre og søsken kom i tillegg ble det fullt i Loe Bedehus ved Losbrua.  Arnt Bjørkhaug laget grøt av ca. 20 liter melk for å få nok til alle.  Det var opptakelse av nye og speidere som gikk fra å være oppdagere til å bli stifinnere.  Oppdagerne(2.-3.klasse) fikk gult speiderskjerf, stifinnere(4.-5.klasse) fikk rødt skjerf og (fra 6.klasse og oppover) fikk blått skjerf. Speiderne bidrog med mange sketsjer og noen leker som de hadde øvd inn på forrige speidermøte.  Det var også loddsalg om mange fikk med seg spennende premier hjem.
 
Nå tar vi pause til tirsdag 13. januar da det blir Julebukkaksjon.  Da kan det være at nettopp du får noen utkledde speidere på døra. Er du heldig fremfører de en sang også.  De skal samle inn penger til bygging av en førskole i Maridi i Sør-Sudan. Aksjonen er utarbeidet i samarbeid med KFUK-KFUM Global og prosjektet drives av Sudan KFUK.
Arnstein Reitan

Full sal
Full sal: Speiderleder Arnt Bjørkhaug foran forsamling i Loe Bedehus.

Grautservering
Grautservering: Stor grautkjele må til for å mette så mange.

Grautspising
Grautspising: Marthe Jerpstad og  Lone Gunnes Rokkones

Sketsj
Sketsj: Merel van den Broek, Lone Gunnes Rokkones og Tone Merethe Aune.

Annonser


Medlemmer