Greit med timebestilling 

 

Frisør Anita Berg i Meldal har egen salong innerst i lokalene til Coop Meldal. Neste år feirer hun 10 årsjubileum som frisør bygda. Da hun starta egen salong i 1999, hadde hun tilhold i lokalene til "Kraftforsyniga", rett overfor skolen i sentrum. I 2004 åpna hun dagens salong, og her kan du finne Anita hver dag. Hun har ingen "drop in", men er det ledig time er det bare å stige på.  

02.05.2008 -
Kategori: Arkiv

Anita gikk 1 år på Meldal videregående skole, og deretter fulgte 1 år på Brundalen. Sitt første år som lærling hadde hun i Trondheim, mens andre året gjennomførte hun på Fannrem hos Bli Z. Her fortsatte hun å jobbe noen måneder etter at hun var ferdig. Så ble det oppstart med egen salong i Meldal. Anita er fra Meldal, har samboer og 2 små barn, og i fjor flytta de inn i nytt hus.

I salongen har hun nok å gjøre, og trives veldig godt med å ha timebestilling. Da vet hun hva som skal skje utover dagen. Hun forteller at de farga linsene hun selger i salongen er blitt veldig populære. De selges til både unge og godt voksne kunder. Ellers er det stor etterspørsel av de Aloe Vera-produktene hun fører i salongen. Det er produkter som gjør godt for hele kroppen, sier Anita.

 

 

Annonser


Medlemmer