Hederlig NM-innsats 

Hans Petter gikk gode løp på sprinten 

Det startet med at Eldar Rønning vant prologen klart, og fulgte opp med å også vinne sin 1/4-finale. Hans Petter ble nr. 16 i prologen, men hadde veldig god kontroll på Jens Arne Svartedal i 1/4-finalen. I semifinalen fikk Hans Petter møte ”nesten-medalingen” Eldar, og begge gikk til finale etter overbevisende løp som resulterte i nr. 1 og nr. 2.  

01.02.2008 -
Kategori: Arkiv

Spenningen var stor da herrefinalen startet. Heatet tyvstartet, og det var ingen tvil om at her var det var flere som ønsket å vinne. Det var tydelig å se at Ola Vigen Hattestad hadde bedre glid enn de andre, men så gikk han også på de samme skia som Astrid Jakobsen brukte da hun vant damefinalen. Eldar var med nesten helt inn, men ble nr. 2. Etter det vi kunne se, så det ut til at Hans Petter hadde dårligst glid, men uttalelsen er subjektiv og uoffisiell. Dermed kopierte han NM-innsatsen fra i fjor, og ble nr. 5.

Vi gratulerer så meget.

Vi skal slett ikke glemme Magni Solum, som ble nr. 22 i prologen og tok seg til 1/4-finalen. Der kom Magni inn til en 6. plass på det tunge føret.
 

Hans Petter gikk gode løp på sprinten Hans Petter gikk gode løp på sprinten 

Eldar gikk inn til sølvplass Eldar gikk inn til sølvplass 

Annonser


Medlemmer