Heldig med været 

 

Det var kaldt og grått vær da STs sommerpatrulje besøkte Løkken torsdag formiddag. På forhånd hadde de avtalt med 2 lag som skulle konkurrere mot hverandre. Lag 1 var handelstanden, med lagleder Oddrun Mjøen. Lag 2 var Orkla Industrimuseum, med Ingrid Vold som frontfigur. Lagene fikk i oppgave å skaffe en ljå, en rokk i tillegg til å dikte en sang på melodien ”Pål sine høner”, bestående av lokale stikkord. Lagene fikk en time til rådighet på oppgavene.  

13.06.2008 -
Kategori: Arkiv

Vertene fra avisa Sør-Trøndelag spanderte boller og brus til alle mens oppgaveløserne ”jobbet”. Da ble det også tid for litt lokal underholdning. Are Hembre sang og Hilde Bøegh spilte piano, og som vanlig fikk vi flott sang. 1.- 4. klasse fra Løkken barneskole og de største ungene fra barnehagen, ga en flott oppvisning i linedance. Deretter underholdt elevene med flere populære sanger, før de avsluttet med Malin Reitans ”Sommer og skolefri”.

Irene Snuruås og Johanne Bjørkhaug spilte vals fra Flaggermusen 4-stemt på piano, og Irene avsluttet med en nydelig sang, akkompagnert av Johanne.

Begge lagene kom så ruslende med både ljå og rokk, og første del av oppgaven var utført. Dermed fikk de utdelt rockering, og her vant Trine Lium Aas fra lag 1 overlegent. Så ble det ballkast på bøtte! Noen prøvde seg med litt ”småjuks”, til stor jubel fra ungene. Til slutt ble sangene framført av begge lag og dommerne fra ST trakk seg tilbake for å finne en vinner. Vinneren ble lag 2, men begge lag fikk sine premier og ei trivelig stund på Løkken var over. Vi var heldig med været under hele seansen, men da vi like etter kom oss innomhus, kom det ei kraftig regnskur! 

Annonser


Medlemmer