Heldig som berga livet 

Mørbanket, men på bena 

Det var speilglatte veier i natt, og det fikk Leif Engen fra Storås merke da han kjørte nordover på E6. Forbi Støren var veien saltet og det var fine kjøreforhold. Han kjørte i 80 km i timen og ante fred og ingen fare. Et par km sør for Hovin var det plutselig slutt på saltinga og Leif møtte holka. Bilen regelrett skled ut mot autovernet, som ikke klarte å ”ta i mot” det tunge utstyret. Dermed gikk hele vogntoget gjennon autovernet og inn i bergveggen. Trekkvogna ble nærmest knust mot berget og totalvraket.  

07.02.2008 -
Kategori: Arkiv

Like bak kom et nytt vogntog, som heller ikke klarte å stoppe på det glatte føret. Den havnet over det samme autovernet og dro samtidig med seg en lysstolpe. Heldigvis klarte det bakerste vogntoget å unngå sammenstøt med bilen foran.
Leif fikk brudd i 2 rygghvirvler og er mørbanka, men var meget heldig som berga livet. Det var sikkerhetsselene som reddet livet hans, forteller en sliten Leif, og viser fram tydelige merker på skuldrene etter dem. Sjåføren i bil nr. 2 kom uskadd fra ulykken. I løpet av dagen har han fått flere bekreftende meldinger om det plutselige speilblanke føret, men det er bare til liten trøst. Han skulle så gjerne vært dette foruten. Etter hendelsen ble veien strødd.

Se flere bilder

Les mer

Les enda mer 

Mørbanket, men på bena Mørbanket, men på bena 

Førerhuset ble slengt mot bergveggen Førerhuset ble slengt mot bergveggen 

Annonser


Medlemmer