Heldige damer på boklansering i Oslo

Tone Oraini Selfors fikk selvfølgelig ei lokal kokebok som minne om besøket fra Meldal

Det var to spente damer som reiste til Oslo og Aker Brygge på Cupcakeboklansering på tirsdag


22.08.2012 -

Charlotte Borchsenius og undertegnede (Britt G. Moen) var så heldige å bli trekt ut i forbindelse med et Cupcakekurs, som skal holdes i Meldal i regi av Orkla Landbruk og Juritzen forlag. Det ble en tur til Oslo og Tjuvholmen Bar på Aker Brygge i strålende vær og ikke minst; vi vassa i kjendiser og Cupcakes.

Cupcakekjendiser025En del av gjengen som var på samme bord som oss, Alexadra Joner var veldig hyggelig å bli kjent med

Vi ble møtt med rød løper, TV-kamera og paparazzifotografer. Litt annerledes enn en tirsdagsettermiddag i Meldal, men det var utrolig spennende å få lov til å være med på denne boklanseringen til Tone Oraini Selfors. Det anbefales på det sterkeste å bli med på kurset som Tone skal holde i september, for her var det mange gode ideer for den bakeglade.

CupcakeWinni012Vinni var også på boklansering og sang for oss, han er eks-kjæreste til Tone, som lanserte Cupcakebok

I begynnelsen følte vi oss nok litt bortkomne, men da vi ble sittende sammen med Alexandra Joner og hennes følge, løsnet stemningen betraktelig. Det kom mange "fjes" som vi hadde sett på TV innom bordet og vi fikk til og med tatt noen bilder.

Etter en hektisk og spennende dag i lag med "piffen" , og mange nye inntrykk var vi faktisk veldig enige om at vi har det bra i Meldal, med litt andre verdier enn mange av de vi traff på Aker Brygge en sensommerkveld i august.

Cupcakeservering022Det var Cupcakes i alle varianter servert av veldreide damer. Charlotte i midten,; den flotteste av alle!

Cupcakedansere047Charlotte sammen med dansere fra Urban Tribe som underholdt med tøff dans

Cupcakerødløper033Før vi dro måtte vi få bilde på den røde løper

tekst/foto

Britt G. Moen

Annonser


Medlemmer